CODEX Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 START > RUN > REGEDIT > OK !APOI URMEZI CALEA :HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNVTweakAcum creaza un "dword" key cu numele "coolbits" cu valoarea 3 ( value =3 ).New>Dwoorld value Name coolbits si value 3Acum clik dreapta pe desktop > Properties > Settin > Clik pe ADVANCED !Alegi butonul cumodelul placi tale video (nVidia ) "new" button, "Clock Frequency Settings"Selectezi " Manual Overlocking" si apoi agree la EULA.Si acum iti aleg frecventa oricum vrei tu , fi atent sa nu cresti mai mult de 5 mhZ . Quote
Subzero999 Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 merge numai la nvidia dar cei care au ati radeon cum fac eu am eu ati radeon si cum se face atunci Quote
mozi Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 stai in loc sub serooo =))cand te fac un mK ? ha? Quote
redblue86 Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 lol .. sa nu cresti mai mult de 5mhz?a mea are frecventa cu 35% marita....use Riva Tuner Quote
tw8 Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ceva mai serios (sau cel putin asa pare) puteti gasi aici ... sunt doar vreo 12 pagini de citit, vedeti si voi cat va trebuie .Scuzati offtopicul, dar ce reprezinta cuvintele bolduite ? :Macke your games to rune fast !! Quote
CODEX Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 greseli gramaticale !Adica vroiam sa zic cum faci sa mearga jocurile mai repde .. mai bine ! Quote
Cosmo Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 adica cam cat ar trebui sa punem? ... mie imi arata la inceput la Core clock Frequency 252 MHz si la Memory clock frequency 512 ....trebuie setat altfel? Quote