AlexTzutzu Posted August 28, 2017 Report Posted August 28, 2017 (edited) Salut,stiti sau exista vreun site unde poti sa cumperi sau sa vinzi orice cantitate de bitcoin sau sa cumperi orice cantitate de bitcoin? Ex:Vreau sa cumpar de 3-10€ Bitcoin sau sa vand bitcoin de 3€.Exista astfel de site-uri? Multumesc si o zi buna Edited August 28, 2017 by AlexTzutzu Quote
theandruala Posted August 28, 2017 Report Posted August 28, 2017 http://lmgtfy.com/?q=sell+buy+bitcoin Cred ca o sa te uimeasca...dar subiectul a mai fost discutat pe forum. CRED C-O SA TE UIMEASCA SI MAI TARE, DAR LA UN SIMLPU SEARCH PE GOOGLE DAI DE "LOCALBITCONS" Quote
AlexTzutzu Posted August 28, 2017 Author Report Posted August 28, 2017 1 hour ago, AlexTzutzu said: Salut,stiti sau exista vreun site unde poti sa cumperi sau sa vinzi orice cantitate de bitcoin sau sa cumperi orice cantitate de bitcoin? Ex:Vreau sa cumpar de 3-10€ Bitcoin sau sa vand bitcoin de 3€.Exista astfel de site-uri? Multumesc si o zi buna Scuza-ma,sincer nu am cautat.Se poate inchide postul si Multumesc. Quote