CODEX Posted September 17, 2017 Report Posted September 17, 2017 Vand o lista de emailuri - 13K+ Nisa : bussines, afaceri, carti, programe educationale, antreprenoriat Pret: 100E O vand maxim de doua ori. De ce acest pret? Nu stiu exact cu cat se vand in ziua de azi listele de email-uri dar, avand in vedere unicitatea ei si mai multe atat profitabilitatea ei, cred ca am ales un pret corect. Tin sa precizez ca pe aceasta lista la o campanie de marketing s-au obtinut peste 70k de euro Iar din acesta lista Xmii persoane au cumparat un produs ce valoreaza 1500euro. Adica ce vreau sa zic ca acesta lista se montezieaza foarte bine, insa de retinut ca aceste vanzari au avut loc dupa un marketing bine facut in timp. Cine e interesat sa imi lase PM. Nu raspund la mesaje in acest topic. Quote
piss_you_madarfacar Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 21 hours ago, CODEX said: Vand o lista de emailuri - 13K+ Nisa : bussines, afaceri, carti, programe educationale, antreprenoriat Pret: 100E O vand maxim de doua ori. De ce acest pret? Nu stiu exact cu cat se vand in ziua de azi listele de email-uri dar, avand in vedere unicitatea ei si mai multe atat profitabilitatea ei, cred ca am ales un pret corect. Tin sa precizez ca pe aceasta lista la o campanie de marketing s-au obtinut peste 70k de euro Iar din acesta lista Xmii persoane au cumparat un produs ce valoreaza 1500euro. Adica ce vreau sa zic ca acesta lista se montezieaza foarte bine, insa de retinut ca aceste vanzari au avut loc dupa un marketing bine facut in timp. Cine e interesat sa imi lase PM. Nu raspund la mesaje in acest topic. Ai doar email-urile sau si alte informatii suplimentare ? Daca ai si alte informatii suplimentare gen nr de telefon, nume, si oras, si daca da , persoanele respective si-au dat acceptul pt comercializarea lor ? daca ai doar 13k de emailuri pretul este unul exagerat ? apropo de ce tara sunt email-urile ? 1 Quote
QuoVadis Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 Tin sa precizez ca pe aceasta lista la o campanie de marketing s-au obtinut peste 70k de euro Iar din acesta lista Xmii persoane au cumparat un produs ce valoreaza 1500euro. Adica ce vreau sa zic ca acesta lista se montezieaza foarte bine, insa de retinut ca aceste vanzari au avut loc dupa un marketing bine facut in timp. - Dupa cum spunea si Mihai Eminescu, nu tot ce zboara pe internet se mananca. - Ceva dovezi sau vrei sa te creada lumea pe cuvant? - Sa va tavaliti in chinuri toti spammerii! Quote
HasDraq Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 (edited) Salut Vand baza de date . Contine doar persoane din romania 8k baza de date contine urmatoarele informati : id ,C#P ,tip ,pass ,tara ,bloc ,etaj ,nume ,tel1 ,tel2 ,email ,numar, ,judet ,retur ,scara ,pass_n ,adresa ,strada ,prenume ,username , discount, numefirma ,codfiscal ,localitate ,apartament ,cont_ba##a ,cod_postal Edited September 18, 2017 by HasDraq 1 1 Quote