brollyssj82000 Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 As dori si eu un tutorial despre cum se poate face hack la un joc flash de pe un anumit site. Ma intereseaza cum pot modifica timpul cu care am terminat jocul. Sa il fac mai mic de cat cel cu care am terminat eu jocul. Exemplu: Am terminat o cursa de masini in 4 minute si vreau sa modific topul rezultatelor astfel incat sa apar cu 2 minute sau mai putin, ca sa ajung mai sus in clasament. Quote
Kestor Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Cred ca se poate face cu Firefox add-onul Tamper Data. Dupa ce termini de jucat jocul si scrii numele pentru high-score, dai start tamper Apoi dai ok la prima casuta ce iti va aparea dupa un timp (cateva sec) si mi se pare ca a doua are in dreapta sus, scris una dupa alta, valorie la scor, timp de terminare etc. Schimbi ce vrei, apoi dai ok.Stiu ca merge, am incercat de mai demult si am ajuns pe locul 1 cu 99999999999 la scor Dar nu sunt sigur daca am expicat bine (n-am mai jucat demult). Daca poate cineva sa confirme ar fi foarte bine. - Kestor Quote
brollyssj82000 Posted June 15, 2008 Author Report Posted June 15, 2008 As dori si eu un tutorial despre cum se poate face hack la un joc flash de pe un anumit site. Ma intereseaza cum pot modifica timpul cu care am terminat jocul. Sa il fac mai mic de cat cel cu care am terminat eu jocul. Exemplu: Am terminat o cursa de masini in 4 minute si vreau sa modific topul rezultatelor astfel incat sa apar cu 2 minute sau mai putin, ca sa ajung mai sus in clasament.Vreau sa ajung pe locul 1 la acest joc http://www.promotor.ro/joc/joc1Trebuie sa fi logat ca sa joci. Mergi in stanga sus la login, dai click si introduci la email: brollyssj82000@yahoo.comiar la parola: cucubauIncearca si spune-mi daca merge sa modifici? Am incercat cu tamper data dar nu afiseaza nici un scor, nici un timp. Afiseaza in dreapta la post data urmatoarele 2 linii: ''amf_server_debug'\ncoldfusion\namfheadersamf httpheaders'' ''recordsererrortracem_debug'' Incearca si tu te rog vezi daca merge. Quote