publicam Posted October 27, 2017 Report Posted October 27, 2017 Vand baza de date cu peste 100 de mii de numere din retele mobile din Romania. Numerele de telefon vin si cu numele proprietarului si soft pentru trimitere sms. Ofertele pe privat. Quote
Ra3van Posted May 17 Report Posted May 17 On 10/27/2017 at 4:09 PM, publicam said: Vand baza de date cu peste 100 de mii de numere din retele mobile din Romania. Numerele de telefon vin si cu numele proprietarului si soft pentru trimitere sms. Ofertele pe privat. Salut. Da un semn, sa te intreb ceva. Multumesc! 1 Quote
Active Members akkiliON Posted May 17 Active Members Report Posted May 17 (edited) 1 minute ago, Ra3van said: Salut. Da un semn, sa te intreb ceva. Multumesc! Ai vazut de cand este postarea ? Si pe langa acest fapt, are doar o singura postare Edited May 17 by akkiliON Quote
MWDP11 Posted May 18 Report Posted May 18 Salutare tuturor. # Va pot oferi eu numerele de telefon ale tuturor firmelor din Romania. # Pot livra liste foarte mari cu informatii complete ale tuturor firmelor din Romania, pe baza numerelor de CUI oferite de dumneavoastra sau pe baza unui cod caen. # De asemenea va pot oferi numerele de telefon ale firmelor nou infiintate zilnic, saptamanal sau lunar. # Puteti cere date despre firme pe baza criiterilor financiare, ex cifra de afaceri sau profit, fara datorii, etc. # Informatiile sunt obtinute direct de la mfinante , ro . Detalii in privat sau pe FB www.fb.com/dir.dmc www.m.me/dir.dmc PS: Am si software enterprise de trimitere SMS prin modem usb 3G, 4G . Quote
Ra3van Posted May 18 Report Posted May 18 10 hours ago, MWDP11 said: Salutare tuturor. # Va pot oferi eu numerele de telefon ale tuturor firmelor din Romania. # Pot livra liste foarte mari cu informatii complete ale tuturor firmelor din Romania, pe baza numerelor de CUI oferite de dumneavoastra sau pe baza unui cod caen. # De asemenea va pot oferi numerele de telefon ale firmelor nou infiintate zilnic, saptamanal sau lunar. # Puteti cere date despre firme pe baza criiterilor financiare, ex cifra de afaceri sau profit, fara datorii, etc. # Informatiile sunt obtinute direct de la mfinante , ro . Detalii in privat sau pe FB www.fb.com/dir.dmc www.m.me/dir.dmc PS: Am si software enterprise de trimitere SMS prin modem usb 3G, 4G . Salut Daca imi extragi niste numere de telefon din 10 grupuri de facebook, esti mare... Ma intereseaza numerele extrase din grupurile de Facebook pentru localitatea Bragadiru. 🤔 Quote
Ra3van Posted May 18 Report Posted May 18 Despre firmele cu un anumit domeniu de activitate... vorbim 👍 Quote