MadaLin Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 salooT Ma numesc MadaLin allias Serrano ! Am 16 ani sunt din BoTosani Ma pricep cat de cat la hacking ! Am cunostinte avansate in php asp css html cuostinte medii in flash si photoshop ! Vorbitor de limba engleza avansati franceza avansati italiana mediu turca mediu ! Nu sunT materialist si fac ce simt pe moment ! Vreau sa ma alatur Stafului RST si sper sa va pot ajuta ! Bafta !
Ndrey Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 engleza avansati franceza avansati italiana mediu turca mediu tradu.
Kestor Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Vreau sa ma alatur Stafului RST si sper sa va pot ajuta ! Bafta ! Don't we all ?Oricum bine ai venit...
MadaLin Posted June 17, 2008 Author Report Posted June 17, 2008 Ndrey pentru cultura ta generala daca o sa fii chiar curios sa iti traduc ceva o sa iti traduc ! Asa ca te rog sa nu iti dai aere de vedeta pentru ca esti mai vechi pe RST Ashea k pls sa nu ne suparam ok ? k nu-mi plac vedetele ca tine ce se cred suPer sTar ...
DLD Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 probabil o sa iei ban pt ca mirosi a cocalar.Ce ai simtit cand ai scris asa ceva ????? Superioaritate ???? Nu ti sa activat bine contul ca ai si inceput sa te iei de useri ! De unde ai dedus tu ca e "cocalar" ??? aaaaaa .......deja vu ) ! Sorry , nu m-am putut abtine ! On: Bine ai venit !