Jump to content

DLD

Active Members
  • Posts

    800
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DLD last won the day on November 19 2009

DLD had the most liked content!

Converted

  • Location
    cat /etc/passwd
  • Interests
    IT
  • Occupation
    Student RISE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DLD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. DLD

    Filme

    Daca vrei filme si nu documentare, iti recomand: - American History X - subiectul este rasismul - Valkyrie - un film despre o tentativa de asasinare a lui Hitler - Hitler - the rise of evil - Downfail
  2. DLD

    Gym

    Daca e bine sa faci efort? Normal ca e bine! Crezi ca inimei ii place ca tu este lenesi? Colesterolul nu se duce de la stat ci se acumuleaza. In prumul rand trebuie sa vrei sa faci efort. Dupa ce ai hotarat ca vrei sa incepi "sa te misiti", trebuie sa-ti alegi o sala care sa-ti placa: sa fie dotata, curata, fara ghertoi cu pretentii de Mr Olympia, etc. Dupa ce ai ales sala iti recomanda sa-ti faci abonament care sa inlcuda si cardio. Daca vrei sa-ti iei antrenor o sa-ti spuna el ce sa faci si ce nu avand in vedere ca ai dus o viata sedentara in ultimii ani dar daca nu vrei sa dai bani (sau nu ai) pe antrenor atunci iti recomand urmatoarele: Program pe doua saptamani: In prima saptaman (zi de zi) sa faci: piept, picioare, spate, tricept, bicept, abdomen, trapez, umeri - cate un exercitiu cu greutati care sa-ti permita sa faci 20 de repetari. In a doua saptaman: in loc de un exercitiu sa faci doua pt fiecare grupa. Astea le faci pt a te obisnui cu efortul cat de cat. E bine ca dupa fiecare antrenament sa iei Glutamina, iar seara sa mananci cate o lingurita de miere (asa un vei avea febra musculara care sa nu-ti permita sa te misti). Daca te hotarasi sa te apuci de sala pot sa te ajut si cu un program pe zile dar asta dupa ce vrei face doua saptamani de obisnuire cu efortul. Bafta! PS: sa nu faci prostia sa incerci sa recuperezi (antrenamente grele) ceea ce nu ai facut in ultimii 4 ani pt ca risti vreo accidentare care sa te tine pe loc cateva saptamani, luni sau definititv (asta in cazul in care nu faci vreo hernie). Eu de la Pro Nutrition am folosit doar GFX8 si BurnFx. Am fost multumit doar de GFX8. In cazul tribulus iti recomand ceva de la Weider sau de la Now Foods. Cei din urma au produse 100% naturiste asa ca ai sanse mai mici la efecte secundare. Sunt mai scumpe dar merita. Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc! Problema e urmatoarea: nu stiu ce varsta ai tu dar daca ai sub 25 de ani nu are rost sa te gandesti la tribulus. Daca este slabut (ectomorf) mai bine iei un gainer (GFX8 sau Mega Mass 4000), aminoacizi (macar BCAA) si Glutamina, iar in cateva luni o sa vezi rezultatele. Mentionez ca rezultatele nu apar in 2 saptamani ci in luni de munca. Ai grije doar sa nu te supra-antrenezi pt ca o sa stagnezi. Daca esti incepator incearca sa faci grupele individual: piept, spate, picioare, brate, umeri+trapez. Spor!
  3. DLD

    Gym

    Ei spun ca ar fi natural 100% dar spun si ca nu este UN HORMON DE SINTEZA asa ca nu te gandi ca va avea efectul steroizilor. Cred ca mai multe sanse de crestere ai cu Tribulus decat cu produsul asta. Nu recomand steroizii decat daca vrei sa faci performanta pentru ca fara ei nu ai cum sa ajungi la +50 in brat decat daca esti obez si ai 200 kg. Mda, are 42 in brat si face flexi cu gantere de 45 kg. Poate in visele lui umede sau face doar o repetare si aia cu balans Cum viseaza unii la cai verzi pe pereti.
  4. DLD

    Gym

    Eu fac sala de mai bine de 1 an. Am 77 kg, 1.82 m, 43 cm brat, si 10% procentul de grasime in corp (am 74 cm in talie). Fac 4 antrenamente pe saptamana: Luni : piept + triceps Marti: picioare + abdomen Miercuri: pauza Joi: Spate + biceps Vineri: Umeri + trapez Sambata si duminica - pauza Suplimente: Amino de la weider, Creatina (now food), Glutamina (now foods), Dextroza, minerale si vitamine (weider) Imping la piept, orizontal, cu bara: 100 kg + bara. Picioare: 250 kg (am avut o mica accientare la muschiul inghinal si am dureri la greutati mari). Biceps: Bara EZ: 60 kg Gantere: 30-35 kg (cu sau fara NOs) Ramat: 100 kg Greutatile mai variaza in functie de cat de odihnit sunt si daca iau sau nu energizat (NosX) Da, o sa cresti ca un dulap. Fructe multe??? De fructoza si rolul ei ai auzit? As vrea sa vad o poza cu tine. Pun pariu ca esti cam fara forme. Creatina nu streseaza rinichii ci creatinina care este transformata de corp si eliberata prin urina. Corpul are nevoie de ~2g de creatina pe zi, iar noi obisnuim sa luam ~5 gr pe portie pt a fi siguri ca sunt asimilate 2 gr. Ce este in plus este facuta creatinina de catre corp si pisata de noi. De asta perioada de incarcare este o prostie. Corpul nu asimileaza mai mult decat ii trebuie. Nu este recomandata celor cu probleme renale si nu se recomanda utilizarea prea mare (luni de zile fara pauza). Sa bei 2-3 l de apa pe zi? Pai ar fi bine sa bei 1.5 - 2 l in timpul antrenamentului pt a evita dezhidratarea. Vrei masa repede ai nevoie de proteina de calitate pt a creste frumos nu doar pt a te umfla dar asta e alta discutie! LE: Ca sa "cresti" ai nevoie de ~2 gr/kg. Eu am 75 kg si consum (in perioada de masa) minim 150 gr proteina pe zi.
  5. As dori si eu, te rog, urmatoarele carti: - Linz and Stepan: Problems of Democratic Transition and Consolidation: Southern Europe, South America, and Post-Communist Europe - Herpfer, Bernhagen, Welzel: Democratization - Laurence Whitehead -Democratization:theory and experience - Geoffrey Pridham : The Dynamics of Democratization:A Comparative Approach - Amin Saikal, Albrecht Schnabel: Democratization in the Middle East:experiences, struggles, challenges - Georg Sørensen: Democracy and Democratization:Processes and Prospects in a Changing World Third Edition Daca le ai o sa-ti ramas indatorat. Am nevoie de ele pentru disertatie! Multumesc!
  6. Imi e scarba de multi dintre voi. Sunt sigur ca daca in locul lui Tinkode ar fi fost Neme sau Kwe, multi s-ar fi apucat de facut statui! Aveti dreptate ca inainte Tinkode avea un caracter infect si se credea cel putin un semizeu dar de la asta pana la a spunea ca NU A FACUT NIMIC este cale lunga. Nu au fost doar XSS-uri "ordinare" si stiti bine acest lucru dar sunteti prea mandri (sau invidiosi? - ma indoiesc!!!) ca sa recunoasteti ca ce a facut el putini ar fi fost in stare sa faca. Nu inteleg un singur lucru: la ce cucul meu ala mic va tot lamentati (unii dintre voi) pentru motive de cacat: 1) a fost un hacker rau; 2) a facut doar rau ca a spart NASA, Google, etc., 3) bla bla bla ! RST ce a fost pana la urma? Va aduceti aminte ca multi ati ajuns aici cautand hack pentru Conquiztador? Va aduceti aminte de raidurile care se faceau aici? Deface-uri date? Etc. Atunci de ce dracului nu a sarit nimeni in sus si sa urle ca "meritati sa stati in puscarile, idiotilor!" ??? PS: nu este bine ce a facut Tinkode si cu siguranta nu poate fi considerat un model de urmat. A demonstrat ca are potential, iar cu indrumarea adecvata poate ajunge destul de departe (sau departe chiar!). Iceman este un tembel si cu siguranta a demonstrat ca depaseste (cu muuuult limita de prostie admisa pe metru patrat! Nu are rost sa zic si de ce pentru ca sunt sigur ca cine are putina minte in capsor intelege! PS2: Va salut si aveti grija ce faceti pentru ca libertatea este mult mai importanta decat pupaturile in cur pe care le primiti pentru ca ati reusit sa faceti praf un server care apartine vreunei agentii importante!
  7. DLD

    Cia

    Va astept la Targu-Jiu, dau eu berea!
  8. Ai dreptate in privinta domeniului Informatica. Dar daca ai absolvit o facultate in domeniul stiintelor umaniste ce vei face - considerand ca persoana respectiva asta si-a dorit ? Sunt de parere ca poti face destui bani in Romania dar as prefera sa plec intr-o tara gen Austria, Anglia, Germania, Irlanda, etc. nu din cauza lipsei banilor ci pentru ca m-am saturat de ipocrizia pe care o are romanul in el - anvand in vedere ca topicul respectiv nu face referire stricta la bani - de invidia care se regaseste in neamul nostru - corcit cu latinii - si de tot ce reprezinta mentalitatea romaneasca. Noua, romanilor, ni se potrivesc foarte bine urmatoarele cuvinte: "Singurul lucru care pare ca este impartit corect pe planeta -in cazul nostru in Romania - este inteligenta!!!Toti avem impresia ca am primit destul... ". O sa-mi para rau cand voi pleca din tara doar de cateva persoane pe care le-as putea numara pe degete (degetele de la maini). Cineva mai sus spunea ca acolo esti pe cont prorpiu. NU esti pe cont propriu decat o scurta perioada de timp, pentru ca oriunde - daca esti OM - iti poti face prieteni care sa fie langa tine. Spun asta din propria experienta si pot sa va asigur ca oriunde in lumea asta exista oameni dornici sa ajute - neconditionat! As putea sa dau zeci de exemple prin care sa va dovedesc "bunul simit" din tarisoara noastra.
  9. Daca stai in Venetia mai mult de o zi ai ce vedea. Iti recomand si insulele de langa: Torcello si Burano (le-am vizitat personal), iar in Venetia neaparat sa vizitezi Basilica din San Marco si Santa Maria de la Salute (sunt la 15 minute una de alta).
  10. Pfff, am mai citit si eu cateva carticele in ultimele 3-4 luni. Cam urmatoarele: - Istoria loviturilor de stat, volumul 4, ambele parti - Alex Mihai Stoenescu - De la regimul comunist la regimului lui Iliescu - Alex Mihai Stoenescu - Armata, Maresalul si evreii (2010)- Alex Mihai Stoenescu - Sfarsitul Ceausestilor - Grigore Cartianu - Crimele Revolutiei - Grigore Cartianu - Vanatorul de securisit - Mirel Bran - Testamentul lui Hitler - Herman Rothman Acum am mai facut comanda de inca 5 carti (toate de istorie recenta) care sper sa-mi vina in urmatoarele 3-4 zile. Ps: am mai citit aseara cateva carti dar nu prea am inteles asarii si valetii
  11. La cat mai multi membri ! @Nytro, sper sa ai dreptat in legatura cu indreptatul lucrilor! Ps: Sarbatori Fericite va doresc !
×
×
  • Create New...