.darky Posted November 26, 2017 Report Posted November 26, 2017 Salut! Poate să mă lămurească și pe mine cineva cum stă treaba cu creșterea unei pagini de Facebook, prin ce metode se poate realiza etc.? Quote
Church Posted November 26, 2017 Report Posted November 26, 2017 (edited) Spam pe grups, platite alte pagini pt share, concursuri (daca ai boti buni, poti sa ai si castigatori ), like jacking din polls ... Edited November 26, 2017 by Church 1 Quote
albertynos Posted November 26, 2017 Report Posted November 26, 2017 Cum a spus @Church dsu poti incerca si ceva legit. Promovezi o postare pentru REACH - cei care dau like/comment etc iti poti invita sa de-a like la pagina. Postari in grupuri related to nisa ta. Trebuie sa ai in minte tot timpul cuvantul CALITATE - sau in cazul tau, useri interesati de nisa ta si activi. Cu un buget de 9 $ am avut un reach de 12.000 saptamana trecuta pe tari ca Germania/Franta cu anumite interese si locatii din care aprox 3k like-uri la postare. I-am invitat sa de-a like la pagina si am 758 likeuri la pagina acum cu 9$ fara nimic altceva - nu am publicat in nici un grup nimic. Returnul zic eu ca este destul de ok - mai ales ca sunt oameni targetati. Spor sa ai. 1 1 Quote