Valium. Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 .:Ma obsedeaza foarte tare. Ce este un exploit? 1 Quote
Valium. Posted December 4, 2017 Author Report Posted December 4, 2017 Just now, yoyois said: Ce este un Google? Nu se intelege nimic.... Quote
fbob Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 43 minutes ago, Valium. said: Nu se intelege nimic.... 1 Quote
yoyois Posted December 4, 2017 Report Posted December 4, 2017 1 hour ago, Valium. said: Nu se intelege nimic.... Ai sub 14 ani? daca da atunci poate imi fac timp sa iti traduc definitia si exemplele de pe google. (sa-ti traduc din romana in romana) Daca ai peste 14 nu ai scuza ca nu te duce mintea sa citesti un paragraf de pe wikipedia si sa il intelegi. Sau esti troll.. 1 Quote
Valium. Posted December 4, 2017 Author Report Posted December 4, 2017 3 hours ago, yoyois said: Ai sub 14 ani? daca da atunci poate imi fac timp sa iti traduc definitia si exemplele de pe google. (sa-ti traduc din romana in romana) Daca ai peste 14 nu ai scuza ca nu te duce mintea sa citesti un paragraf de pe wikipedia si sa il intelegi. Sau esti troll.. I will use google before asking stupid questions, ok. Nu trebuie sa te enervezi ca nu rezolvi nimic. Decat sa te certi mai bine nu imi mai raspunzi. Puteti inchide acest topic nefolositor si neinteresant. Quote