moubik Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 ieri pe la ora 22:00 s-a lansat ff 3.0fanii speciei de browser au sarit imediat pe download. si eu printre eiProblema:majoritatea add-on-urilor pe care le am instalate nu mai sunt compatibile cu browserul acumNot working:add n edit cookiescolorzillafasterfoxfirebugfirecookiehackbarStill working:adblock pluslive http headersnoscriptstumbleupontamper datatorbuttonuser agent switcherweb developer Quote
shinnok Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Da e normal sa nu mearga o mare parte pentru inceput...eu mai astept 1 sapt 2 si dupa aia il pun.De ce?Pai pana atunci o sa functioneze maj pluginurilor intretinute si ma si feresc de cele 2 sapt reci in care pot sa apara vulnerabilitati importante(paranoid me). Quote
shinnok Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 alea care intradevar se respecta da au facut-o,insa multe nu se respecta indeajuns. :roll: Quote
Ndrey Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 la 10? glumesti era 6 jumate cand a inceput sa pice getfirefox.com si pe la 7 fara 10 am facut rost de el Quote
moubik Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 eu mi l-am pus din maxima curiozitate.cat pe partea de vulnerabilitati cum sa le descoperi daca nu il ai instalat? si observasem si eu ca erau unelel addonuri pe care nu puteam sa mi le instalez cu ff 2.0, de aceea m-am gandit ca majoritatea ar avea versiune pt ff3 dar nu.. edit: se pare ca developer-ul de la hackbar a creat deja versiune pt ff3 si cum se lauda a adaugat si noi features.sper ca adauga si generator de select 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11.... cum mi-a promis, ca ultima oara am stat pana la 60 de coloane sa scriu Quote
Gonzalez Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Are si multe bug-uri, dar in rest e bun.-Gonzalez Quote
mario23 Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 uitati aici cea mai utila extensie pentru firefox edit cookies pentru versiunea a 3 a http://radioamore.helloweb.eu/download/EditCookies.xpi Quote