BONER Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 exista vreun program special sau site gratis pentru deblocare ? sau trebuie sa merg neaparat la un gsm? Quote
albastrel Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 In primul rand, nu stim modelul despre ce vorbiti... in al 2lea rand... habar nu am daca mai sunt programe gratis... doar pentru modelele foarteeeee vechi! Quote
BONER Posted January 6, 2018 Author Report Posted January 6, 2018 9 minutes ago, albastrel said: In primul rand, nu stim modelul despre ce vorbiti... in al 2lea rand... habar nu am daca mai sunt programe gratis... doar pentru modelele foarteeeee vechi! nu cred cai asa vechi e hwawei ascend g300 Quote
BONER Posted January 6, 2018 Author Report Posted January 6, 2018 eu tot nu inteleg ce fac oameni de la gsm e o chestie legata de hacking ? sau pur si simplu sunt niste coduri pin ce trebuie aflate cu imei-ul telefonului? Quote
albastrel Posted January 7, 2018 Report Posted January 7, 2018 (edited) uite asta fac, e o cutie care se connecteaza la un server (Sigma) si ii transmite prin portul telefonului o keye... care o intreduce in telefon, stiu ca ar fi 30 de lei de decodat maxim 50 lei.. la gsm Edited January 7, 2018 by albastrel Quote