bubbles Posted February 3, 2018 Report Posted February 3, 2018 Salut, Am urmatorul formular: <form method="POST" action=""> <textarea name="descriere">or <p></textarea> <button type="submit" name="submit">dad</button> </form> De ce cand dau submit, imi apare "403 Forbidden Access to this resource on the server is denied!:" ? Iar daca sterg <p> din textarea, merge sau daca mai adaug inca un <p> merge. Formularul il rulez pe un shared hosting. Pe localhost merge. Quote
Moderators Dragos Posted February 3, 2018 Moderators Report Posted February 3, 2018 Şterge <p>-ul acela şi încearcă din nou. S-ar putea să te blocheze modsecurity. Dacă ai nevoie să trimiţi în $_POST['descriere'] cod HTML, dezactivează modsecurity din cPanel sau ce panou ai şi mai încearcă o dată. Quote
bubbles Posted February 3, 2018 Author Report Posted February 3, 2018 Am dezactivat. Merge. Am plecat de la problema ca nu puteam folosi https://summernote.org/ Am nevoie sa transmit continut html catre o variabila de tip post. E safe daca am dezactivat modsecurity din cPanel? Merci. Quote
Moderators Dragos Posted February 3, 2018 Moderators Report Posted February 3, 2018 (edited) ModSecurity ajută la blocări de SQLi, XSS, etc. pe baza unor reguli presetate. Pe hosting shared, nu ai cum să modifici din păcate aceste reguli ca să îţi faci excepţii, poţi doar să activezi/dezactivezi WAF-ul. Edited February 3, 2018 by Dragos 2 Quote