cryptorchid Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Am vazut un tutorial pe YouTube despre c++..un program care calcula media aritmetica a 3 numere ..am incercat sa-l fac si eu:dar numai ca atunci cand dau Compilare si executare imi apare chestia asta:iar in tutorialul care l-am vazut eu pe YouTube cand dadea Compilare si executare aparea o fereastra MS-Dos si cerea sa introduci 3 numere...eu am facut exact ca in tutorial da nus tiu de ce nu merge PS:sunt incepator in C++ Quote
vladiii Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Cand vrei sa scrii coduri din astea, dai asa:File -> New -> Source File.Ar trebui sa apara fereastra ms-dos. Quote
shinnok Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Pai din cate vad eu codul tau e scris in main2.cpp iar in proiect ai main.cpp iar tu compilezi altceva de aia iti apare fereastra windows.Fa proiectul din nou mai cu atentie sau copie codul in main.cpp. Quote
nightkhaos Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 #include <iostream.h>void main(){ unsigned float a,b,c;cout<<"indrodu numerele"<<endl;cin>>a>>b>>c;cout<<"media este "<<(a+b+c)/3<<endl;} Quote
paxnWo Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 #include <iostream.h>float medie(float a, float b, float c){ float m;m=(a+b+c)/3;return m; }void main(){float a,b,c; cin>>a>>b>>c;cout<<media(a,b,c);} Quote
Manu_xXx Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 #include <iostream.h>float medie(float a, float b, float c){ float m;m=(a+b+c)/3;return m; }void main(){float a,b,c; cin>>a>>b>>c;cout<<media(a,b,c);}Este gresit. Mai mult ca sigur din neatentie sau graba...Ai declarat functia "medie" ca float.... e ok!float medie(float a, float b, float c)Dar in void main(), ai utilizat functia ca fiind numita "media".cout<<media(a,b,c);*p.s: nu fac pe desteptu ci din contra incerc sa nu se induca persoanele ca mine (incepatori) in eroare. Quote
kenic Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 iar in tutorialul care l-am vazut eu pe YouTube cand dadea Compilare si executare aparea o fereastra MS-Dos si cerea sa introduci 3 numere...eu am facut exact ca in tutorial da nus tiu de ce nu merge Aplicatia ta e "Windows App". Trebuie sa creezi "Console App". Cel putin asa e in Visual Studio. Sper sa nu gresesc. Spor Quote