Jump to content

nightkhaos

Active Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nightkhaos last won the day on February 23 2011

nightkhaos had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About nightkhaos

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, cumpar conturi de yahoo/aol/hotmail, zeci de mii din fiecare. Daca aveti pm va rog.
 2. Salut, Caut un rockstar sysadmin cu skills foarte bune de unix/networking care o sa faca si ops. Stackul nostru include - Masini cu coreos, centos, rareori ubuntu - Echipamente de tip cisco - Zeci de servere - nu folosim vm's de obicei containere (docker/rocket) - De mentionat ca lucram cu FOARTE multe IP-uri. Thanks. De mentionat ca jobul este in Bucuresti.
 3. cool dar nu vreau sip sau altceva, vreau conturi verificate de us preferabil cat mai vechi
 4. nu vreau sa cataloghez sau sa dau un reply rautacios dar spune-mi ce te face pe tine sa crezi ca stimabilul domn Buraga este foarte smecher?.
 5. Wellcome to the machine
 6. ii va deschide cu IE pentru ca se va executa comanda sub dos.Stiu ca este enervant sa vezi un utilizator ca asta care iti cere informatii si este batut in cap numai ca poate mai trece unul de care se prinde ceva si nu intele.Do it right:D. Explica-i omului ce face clasa Process si ce se intampla cand faci asta.
 7. pentru aia e tip31 ala:), cand primeste curent in baza da drumu la tensiunea ce alimenteaza ledurile:)
 8. nu ai demonstrat nimic si nici un argument de al tau nu e valid daca tu crezi ca o instructiune de assembler face diferenta la un calcul pentru un crc32, si normal ca exista un numar maxim de pasi, sunt o infinitate de stringuri care returneaza acelasi CRC. drept urmare o sa fac un program ce iti demonstreaza chestia asta, si vii si arunci pastile aici:) pentru ca nu am inchis o paranteza si incerci sa imi demonstrezi ca un polinom nu trebuie sa se termine in =0 inseamna ca esti certat cu matematica, daca lumea gandea la tine iti scriam din pine.
 9. E cod de VB6 are un thread care nu dispare cand inchizi programul, si e packed GL, daca nu apare nici un raspuns pana maine o sa postez si sursa:).
 10. si daca le pune 4 cate 4 in paralel?
×
×
 • Create New...