zmeutz Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 (edited) Salutare, caut programator android, care poate efectua reverse engineering unei aplicatii . aplicatia nu se afla in magazinul play, pesoanelor interesate pot oferi un link pe wetransfer cu fisierele. Aplicatia foloseste credite, lucreaza offline am nevoie: sa inversez formula de calcul, din scadere sa faca adunare, adica sa adune creditele. Dupa ce vedeti aplicatia si va faceti o idee, am nevoie sa imi ziceti si costul, inainte de a face modificarile. Multumesc! Stefan Edited June 27, 2018 by zmeutz Quote
TAB Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Reverse Engineering este specialitatea mea ... trimite la mine applicatia si te pot ajuta cu logica algoritmului Quote
zmeutz Posted July 22, 2018 Author Report Posted July 22, 2018 (edited) On 7/17/2018 at 11:44 PM, TAB said: Reverse Engineering este specialitatea mea ... trimite la mine applicatia si te pot ajuta cu logica algoritmului Am trimis PM, dar apare inca necitit. multumesc! Edited July 22, 2018 by zmeutz Quote