Jump to content

TAB

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TAB

  1. salut, daca inca mai cauti dami un messaj, cunostinte medii, am cam 2 ani de experienta cu go. imi place sa lucrez cu gin framework
  2. @Turry tu confunzi munca de programator cu aia de reverser, omul are nevoie se decompileze un program, daca stii ce ai de facut iti dai seama in primele 10 min daca poti sal ajuti sau nu, daca nu stai in banca ta. Reputatia pe acest forum are o valoare reala undeva aproape de 0, si nu o zic ca sa jignesc pe cineva, RST e un forum ok, dar majoritatea oamenilor cu adevarat buni au invatat si invata securitate prin metode nu tocmai legale (nu poti invata tehnici de exploiting, secutitate, reverse pe serverul lu mata), motiv pentru care aceasta categorie de oamenii nu vor avea niciodata o identitate permanenta. Bineinteles, puteti applica metoda mea doar in cazul in care sunteti capabilii sa deosebiti oamenii de calitate de cei care te fac sa pierzi timpul. Eu personal prefer sa pierd 10 min sa le arat oamenilor ca pot si dupa imi ofera tripu numai sa le rezolv problema. Nu imi aduc aminte ultima data cand am luat teapa.
  3. trimitem applicatia si detaliile despre ce anume vrei sa afli si voi incerca eu sa te ajut, depinde in ce limbaj de programare este realizata applicatia. edit : nu ar trebuii sa valutezi userii dupa numarul de postari sau de cand sunt inregistrati pe forum, oamenii cu adevarat priceputi nu isi creaza o identitate permanenta, si nici nu iti vor cere bani inainte.
  4. Reverse Engineering este specialitatea mea ... trimite la mine applicatia si te pot ajuta cu logica algoritmului
  5. am o lista destul de lunga de app vulnerabile
  6. @Kotzu se poate un reupload ? multumesc mult
  7. Sincer unu mai prost ca tine nu am mai vazut pe aici, cum plm sa vb asa cand cu 2 clickuri orice copil afla cine esti si unde te gaseste, ma prietene ai grija ce zici ca gasesti unu care de plictiseala iti da foc, iti foloseste numele in fraude, iti trimite garda acasa, ca tu esti cel retardat om dupa rst.
  8. Sincer tu esti mai prost decat prevede legea, o mare parte din membri acestui forum lucreaza in IT si au salarii mult peste salariul salariul minim pe economie, tu faci o asemenea propunere si dupa te superi ca esti luat la misto ? Dute darq pe un forum de studenti plictisiti de laba.
  9. TAB

    FLOOD GSM

    salut, stie cineva cum se putea flooda un telefon mobil ? sa sune mereu ocupat ? Un mos jegos are afacere langa mine .. si imi trimite mereu garda, mi-ar face placere daca las putea incurca si eu .. sai tin telefonul ocupat sa nu mai poata lua comenzii. avem la vanzare servici diferite, da nu inteleg de ce al deranjeaza prezenta mea.
  10. Salut, incerc sa fac un cablaj prototip, pe acest cablaj am o mufa usb pe care vreau sa o elimin, pentru ca clientul nu are nevoie de ea, in cel mai rau caz o foloseste o data la 3-4 ani, da nici nu vreau sa o elimin. Pentru asta caut o solutie alternativa, exista o mufa usb tip crocodil ? vreau sa las gen 4 connectori pe cablaj si cu mufa tip crocodil sa te poti connecta la usb daca e nevoie. va rog sa-mi dati niste linkuri sau nume cum as putea sa caut, mam apropiat de electronica de putin timp, si nu prea stiu denumirile.
×
×
  • Create New...