Jump to content

Kotzu

Active Members
 • Posts

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kotzu last won the day on December 18 2013

Kotzu had the most liked content!

Reputation

11 Good

About Kotzu

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dintr-o poza cu un cal inseamna ca nu-mi permit? 100 euro? eram la un spectacol . In fine.
 2. @Robert1995 defapt cand faci un contract personal de comun acord cu semnaturi pe el, adica eu si cel pe care il platesc, contractul nu mai primeste un NR de contract, pt ca este ceva de mana, pe propria raspundere iar daca faceam cu nr de contract, nu era bai, eu plateam orice impozit la stat, adica cel de 16%. In caz ca vrei sa aduci in discutie notarul, m-am informat, si nu se poate, askwrite este in Germania iar notarul nu legalizeaza un act fara ca cel care semneaza sa fie prezent, de aceea am optat pt un contract de mana care se discuta si se modifica. Suma sincer nu conta, el face oricum mai mult dintr-un steam stealer despre care sa nu-mi ceri detalii ca nu dau chiar daca ne-am certat. Probabil de aceea nici nu l-a interesat ce scrie pe contract. In fine, nu mai e treaba mea, fiecare pe drumul lui.
 3. eu am zis ca-l fac, ti-l trimit pe mail tu zici ce trebuie modificat si ce nu, am zis inca de acum ceva luni ca totul este discutabil.
 4. nu ceream 6787656786 de ani support, si am zis ca orice e stipulat in contract poate fi discutat, ceream maxim 3 luni. In fine, nu mai conteaza, pt mine e clar, vroiai sa te platesc fara nici o garantie ) Ideal sa gasesti asa ceva. Cand pui ca nu semnezi pana sa vezi, clar ai ceva de ascuns. Asta, stau pe bara acum, nu esti singurul dev din lume.
 5. dap, clar, eu dau tzeapa, tu dai scamuri pe steam, eu raman fara bot din cauza ta, imi lasi backdoor-uri pe care desigur ca le-am gasit (o parte), iti pui scamul la mine pe site si cand iti spun sa facem contract pt a te plati, tu zici ca nu semnezi nimic, eu zic ca daca nu semnezi, eu nu platesc si ai disparut ca magaru in ploaie. Adica eu te platesc pe ochi frumosi cand stiu ca deja aveai backdoors lasate pe site si ma rugam la dumnezeu ca nu cumva sa te gandesti sa-mi stergi tot . Omul spera ca eu sa platesc fara un non disclosure agreement. Ca lumea in ziua da azi da bani pe ochi frumosi. ultima conversatie pe skype. Screenshot by Lightshot acum 2 zile am schimbat pass-ul la root si la tot ca sa lasam site-ul 3 zile de test si daca merge bine fara probleme, am zis ca platesc. Ieri a picat site-ul, ai dat vina pe steam, toate site-urile de jackpot mergeau, numai la noi nu , dubios nu? am intrat pe root si imi arata last connection "p5499D801.dip0.t-ipconnect.de". Atunci mi-am dat seama ca ceva de facut de tine si ca ai acces de root inca cu backdoor si deaia nu semnai contract ca sa ma futi oricand. Tot ieri nod32 a bagat IP-ul ca find virus pt oricine se conecta pe site, oare din ce cauza? Te pup. Te-a dat de gol https://db-ip.com/all/84.153.216.
 6. Kotzu

  Wildchild

  LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI !!!
 7. giraffedev si askwrite au facut site-ul de la 0, sociabili si pot zice ca ne-am si imprietenit, cu unu la o pizza cu altul la niste skinuri de csgo ), in fine, AAA+++++ work website link: csgopk.com
 8. Kotzu

  CS : GO

  este reducere 50% pe steam la csgo.
 9. cred ca ar fi mai bine ca acest thread sa fie mutat la VIP.
 10. hmmm, eu speram sa nu se faca publica treaba, sunt unii pe aici care abuzeaza in prostie, isi anunta prietenii sa abuzeze si ei si uite asa in maxim 2 zile nu o sa mai mearga
 11. 2 secunde la mine la un pass rar folosit
 12. iei maxim 5euro pe el pt vechime atat.
 13. lol, chiar, de ieri mi se pare ca nu mai mere.
×
×
 • Create New...