CODEX Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Aceasi Tema , subiecte si de aici si de la MOrtal -team http://chr-zone.dublu.org/forum/Am vb cu el pe mess si nu sti vb romaneste bine numa sa nijure imi zice IP si gata e mare haker Quote
demon_zone Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 sa ma gandesc..CHR: Colorado Horse Rescue?am gasit p net:)))c de la crew,cred s de la security,r de la romanian,nu?nu?sunt un bun:|romanian security crewromanian security teamare o diferenta ba,crew nu e ca team,desi inseamna aceeasi:|)ma,acu macar daca ar avea oameni ca voi,nu?vret sa va laud,sa fiu pupin?) Quote
MostWanteD Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 demon zone, fara pic de respect, esti prost. Quote
Ryuk Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Mie imi place semnatura de genu : Invat fizica nucleara , ma apuc de genetica umana ... da mai tre` sa ma prind de faza cu ridicatu la putere . Quote
demon_zone Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 pe asta o bag;)ms de idee,oricum o schimbam,ca ma tin mai mult de photoshop,c++mie lene sa mai invat:)si de ce cu respect?numai ca trebuia sa gasesti alta jignire,nu prost;nebun da...si dc ma jignesti?tie ciudaaa :wink: Quote
Kestor Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 demon zone, fara pic de respect, esti prost.Nu stiu dc am ras cand am citit asta. Poate e de la droguri... *cough**cough* Quote
MostWanteD Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 hai sa analizam: CHR-ZONEsa ma gandesc..CHR: Colorado Horse Rescue?am gasit p net:))) c de la crew,cred s de la security,r de la romanian,nu?nu?sunt un bun:| romanian security crew romanian security team are o diferenta ba,crew nu e ca team,desi inseamna aceeasi:|)) ma,acu macar daca ar avea oameni ca voi,nu?vret sa va laud,sa fiu pupin?))pai..sa ma gandesc..CHR: Colorado Horse Rescue?am gasit p net:))) buna asta... buna... *yeah rite*c de la crew,cred s de la security,r de la romanian,nu?nu?sunt un bun:| pai..frate cred s de la security parca era CHR .. nu CSR..sau te`ai dat pe ierburi ?ma,acu macar daca ar avea oameni ca voi,nu?asta ai mai nimerit`o unpic... Quote
demon_zone Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 stai sa imi dau si eu cu parerea,cas mai treaz...fain nu?opera de arta...daca vreti va mai scriu picturi din astea cioplite in tabla:)no ma,nah bateam campii(ca de obice),i love it,any way,crek e chr- crew help romanian,or not?da tot cred ca e aia cu colorado:)) Quote
loki Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 eu zicc ca e cur zone sau crr zone (pronuntia grupului ch in limba romana) da nu le merge situ sa ma dumiresc si eu.O fi programatori basic si le place functia chr() Quote
kaz3 Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 am gasit eu forumul lor :evil: http://demonyk-team.dublu.org/forum/ Quote
kenny Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 am gasit eu forumul lor :evil: http://demonyk-team.dublu.org/forum/Nu merge. Quote
sh0ody Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 am vorbit cu big boss pe mess si a spus ca ma lasa fara net nu merge nici unu... aseara mergea... Quote
CODEX Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 dap deci faza e ca am fo pe forum ala si am facut reclama ..am vazut ca e dehaking asa ca am facut reclama pe el pentru ca Tot forum era copiat dupa RSTam vb cu ala pe mess si eu si a zis ca inchde forum daca are chef ca el e mare haker si vrajeli din astea ! eu i-am zis ca din pacate nu o sa mai aiba el forum ... si se pare ca nu mai are ...mare cocalar e ala Quote
kenny Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 am vorbit cu big boss pe mess si a spus ca ma lasa fara net nu merge nici unu... aseara mergea...I'auzi al 'reacu e si provider acum. :shock: Quote