-OxEdaN- Posted December 16, 2018 Report Posted December 16, 2018 (edited) Salutare. Ce programe utile îmi recomandați să descarc niște melodii de pe youtube având features multiple mirros download + convert output .flac 😁 Am încercat Bigasoft Video Downloader Pro și Any Video Converter Ultimate , avantajul la ele era că și mai sus menționate + îmi descărca un întreg playlist cu acel link din online în offline (asta caut) dar sunt melodii pe youtube ce rezultă cu fail download😕.. posibil pentru că youtube are filtre mai potente la unele videoclipuri ori nu am idee dar dacă încerc cu un convertor online, funcționează fără nici o reținere dar câte o singură melodie ceea ce mi-ar lua 2-3 zile. Edited December 16, 2018 by -OxEdaN- Quote
gigiRoman Posted December 16, 2018 Report Posted December 16, 2018 https://rg3.github.io/youtube-dl/ 1 Quote
-OxEdaN- Posted January 10, 2019 Author Report Posted January 10, 2019 Mulțumesc frumos @gigiRoman . 🍺 Mi-am făcut azi timp și am instalat și alea de la ffmpeg. Great! Quote