Bissy121 Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 Salutare, am vazut un filmulet care mi-a atras atentia. ( va las un link) Ceea ce as vrea sa stiu e, cum instalezi o aplicatie ca parte din sistemul de operare si sa restrictionezi anumite lucruri cum ar fi actualizari software, si ce mai este descris acolo. Va rog sa vizionati clipul pentru a intelege despre ce vorbesc. Sunt curios daca a facut cineva asa ceva ? Cum ati integrat-o in acea parte a telefonului ? Daca ati testat alte solutii ? Am cautat pe XDA, dar nu am gasit mare lucru, decat aplicatia in sine (APK). Ca si experienta personala pe acest domeniu, detin ONEPLUS ( am mers prin toate modelele) - le-am brickuit, le-am refacut, am schimbat bootloader, recovery, si am testat diverse OS-uri. Insa as vrea sa incep acest proiect si sa incerc sa experimentez cat mai mult cu aceasta parte, intr-un final end purpose ar fi sa imi fac propriul OS (bazat pe ceva existent cu modificari, optimizari si personalizari) Open discussion, Please Join NO TROLLING ! 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 24, 2019 Active Members Report Posted January 24, 2019 Pune imei-ul aici 1 Quote
Bissy121 Posted January 25, 2019 Author Report Posted January 25, 2019 (edited) Mda..foarte amuzant OKQL. Edited January 25, 2019 by Bissy121 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 25, 2019 Active Members Report Posted January 25, 2019 (edited) Doh, ramane indexat, in cal il pierzi ramane, doh 12 minutes ago, Bissy121 said: Mda..foarte amuzant OKQL. Eu mi-am gasit notebook-ul pe olx Edited January 25, 2019 by OKQL 1 Quote
ARUBA Posted January 25, 2019 Report Posted January 25, 2019 52 minutes ago, OKQL said: Doh, ramane indexat, in cal il pierzi ramane, doh Eu mi-am gasit notebook-ul pe olx @Bissy121 Scrie IMEI-ul aici, poate ma ajuta si pe mine OKQL sa-mi gasesc laptop-ul. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted January 25, 2019 Active Members Report Posted January 25, 2019 16 minutes ago, ARUBA said: @Bissy121 Scrie IMEI-ul aici, poate ma ajuta si pe mine OKQL sa-mi gasesc laptop-ul. Ajuta-te singur 1 Quote