BoGy Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 sal...am intrat de multe ori pe acest forum , dar...nu stiu din ce motiv, numai acum mi-am facut cont ma bucur ca mi-am facut e un site misto ------------------------------------------------------------din ce am inteles eu , aici e un thread unde te prezinti ...ca sa stie lumea cine esti sper ca nu am inteles gresit sh daca am facut-o, va rog sa ma scuzati si sa nu imi dati warn,sau asa ceva daca nu am postat bine, sorry 4 that Numele meu este Bogdan , sunt din Sfantu Gheorghe , jud.Covasna am 14 ani ....am un blog, dar nu cred ca am voie sa zic adresa , ca ar fi advertising sper sa fie tot mai mare forum-ul asta felicitari celui care s-a gandit sa il faca, sh celor care au grija de el:) Quote
begood Posted July 12, 2008 Report Posted July 12, 2008 bine ai venit numa bine si spor la invatat Quote
BoGy Posted July 12, 2008 Author Report Posted July 12, 2008 e destul de buna din moment ce am prieteni unguri , cel mai bun prieten al meu este jumatate maghiar, sh prietena mea la fel sh ...nu ar trebui sa facem diferenta intre natie, pentru ca tot oameni suntem indiferent de ce limba vorbim Quote