Spider_Pig Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 deci am vreo 15 fisiere de gen.css.php.js.jpg.gifmi-am facut cont pe as.ro si cum le uploadez sa mearga ? la ftp admin le-am uploadat toate acolo si nu merge decat index.htmcum trebuie uploadate sa mearga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 poi le pui pe toate intr-un folder....si uploadezi tot folderu ala si cred ca asa ar face legatura daca nu...incearca sa le pui tot in acelsi folder...si sa le urci tot asa, pe fiecare in parte....PS: ce ftp uploader folosesti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider_Pig Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 le-am uploadat toate intr-un folder tot asa .. vreau sa zic ca nu apare nimic nici index.htm nici inainte nu aparea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cracknel-Ubuntu Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 nu cumva e un director www sau public_html?uploadeaza-le acolo aaa... si sterge indexul pus de cei de la as.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider_Pig Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 e sters indexu .. nu e nici un www sau public Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider_Pig Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 acuma merge index.html dar pozele cum le pun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 nu stiu sigur....sincer,,,nu imi dau seama care e problema ta incearca sa le pui in acelasi folder...si sa le urci pe fiecare la rand....altceva...sincer...nu stiu ce sa-ti zic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 stai ca imi fac si io cont pe as.ro sa vad cum sta treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spider_Pig Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 dati-mi si alt fel de site inafara de lx.ro sa imi fac cont Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoGy Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 poi sunt mai multe....www.go.ro ...home.ro , as.ro,cauta pe google ca sigur gasesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cracknel-Ubuntu Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 ia vezi in html cum sunt path-urile la imagini vezi sa fie relative, nu locale am vazut site-uri facute de colegii de liceu la atestat cu sute de imagini care nu apareau la scoala. de ce? pentru ca toate path-urile lor duceau catre c:\document and settings\user\my documents\atestat\varianta finala\new project sau bazaconii de genul asta daca ai imaginea in folderul "imagini" folosesti asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunt Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 cum trebuie uploadate sa meargaMersi pentru doza de ras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLK Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Parerea mea :Ia si tu un host platit si un domeniu .Majoritatea hosturilor platite au Cpanel , din care poti administra foarte usor tot ce vrei , baze de date , conturi ftp , subdomenii , domenii , poti instala scripturi etc .Daca facem un mic calcul , hai sa zicem 9$/an un domeniu (.com sau .net sau .org ) sau in jur de 33$/lifetime un domeniu (.ro) plus un host cam de 20 de RON / luna eu zic ca iesi rentabil . Mai ales ca mai nou poti plati si prin sms .Uite eu folosesc gazduire.us de exemplu sunt multumit de serviciile oferite si de suportul oferit .Asta e parerea mea doar , nu considera ca o reclama sau altceva . Cu respect ,SLK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Sfatu meu .. invata sa faci upload ? Cauta un program ceva pentru upload (SmartFTP, etc) si uploadeaza-le ... sau daca nu, ftp://www.site.com .. scrii user/parola si apoi intri .. copy / paste .. should work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...