Jump to content

Grunt

Active Members
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Grunt

  1. Grunt

    salut

    OMG. Zi-mi si mie cum se instaleaza un driver.
  2. Apropo, Bitdefender 2010 a aparut luna trecuta. Bitdefender 10 a aparut acu... 3 ani? 4 ani? Ceva de genul.
  3. Grunt

    un joc

    http://www.kidsdomain.com/down/pc/beetlecrazycup.html np.
  4. Grunt

    RST fara oameni

    Astept cu nerabdare sa vad forumul plin de copii in clasa a noua care sa tot intrebe lucruri stupide in loc sa lrn2gugal.
  5. Nu, nu te droghezi. Tragi ceva buruieni in tine, atata tot.
  6. Shell-urile gratuite sunt iar disponibile de la hax.tor.hu, am primit ieri un mail de la ei si mi-am activat shell-ul. Si voi puteti avea unul daca treceti de primele 5 warmup-uri. Deasemenea, puteti sa veniti pe IRC: irc://shell.tor.hu (7000 ssl, 6667 normal).
  7. Grunt

    wysiwyg

    Cred ca unii dintre voi traiti prea mult online.
  8. Nu prea esti tu un HackKing, ha?
  9. Grunt

    ajutor pascal

    Ce mi-e Pascal, ce mi-e C#...
  10. Bun venit in lumea reala, Menwolf. Imi pot imagina ca viata intr-o pestera in creierii muntilor poate fi dificil pentru oricine, dar, te rog, pentru buna functionare a forumului, si pentru o colaborare cat mai reusita, BESHI IN MORTII MA-TII!
  11. Grunt

    Interviu

    Am dat azi-dimineata peste un interviu cu Bjarne Stroustrup, cel ce a creat limbajul C++. Se vorbeste despre urmatorul standard (C++0x), ce probabil va fi terminat anul viitor, despre trecutul si viitorul limbajului. Cei ce au habar despre programare, va recomand sa cititi tot. My favorite quote: "We don't know what the challenges will be and that's C++'s greatest strength". Pentru interviul complet, click!
  12. Grunt

    35/zi

    http://rstcenter.com/forum/memberlist.php Sort by joined date, descending. Majoritatea sunt boti de spam, presupun ca administratorii au instalat ceva moduri ca sa ii blocheze, dar tot vin. Well, macar nu posteaza nimic.
  13. http://www.ibiblio.org/gferg/ldp/GCC-Inline-Assembly-HOWTO.html
  14. Pai sunt profesionisti, macar la crop in MS Paint, ceea ce nu poate face oricine. Plus ca habar n-am cine sunt Magic, si chiar de as sti, tot la fel de putin mi-ar pasa.
  15. Perl. Oricum majoritatea soft-urilor de genul asta au protectie antiflood. Incearca sa postezi un mesaj, sa il editezi repede si vezi ce se intampla.
  16. C# si VB.NET au un viitor, dar unul care le face sa fie dependente de o platforma dubioasa. Daca vrei ceva usor, go Java. Daca vrei ceva puternic, go C++. Si cine a zis ca nu exista librarii grafice in C? Vezi GTK+.
  17. Poti sa te ocupi de front-end si de back-end.
  18. Un Acer Aspire 5315. A fost foarte ieftin, si asta m-a atras. Are chipset Atheros (ARceva, mai multe detalii cand ajung acasa), si suporta b/g, exista driver nativ Linux pentru el.
  19. Grunt

    search

    <input type="text"/> <input type=submit value="Cauta"/>
  20. Programarea e ca sexul pentru ca... Poti sa o faci pentru bani sau pentru distractie. Continuati.
×
×
  • Create New...