Jump to content

devianc3

Active Members
 • Posts

  928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

devianc3 last won the day on August 13 2009

devianc3 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

devianc3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

86

Reputation

 1. Kon-Boot iti face bypass direct, sau in cel mai rau caz, iti da posibilitatea sa iti creezi un user nou cu drepturi de administrator, cu care poti schimba apoi parola contului initial.
 2. Da-mi te rog link-urile de la articole si eu iti voi da link-urile de download regasite in articole.
 3. http://www.elfast.ro/shop/produse/7-cabluri-pcaudio-video/121-cabluri-si-adaptoare-audio-optice/2426-cablu-optic-toslink-optic-3.5mm-1m.html https://conectica.ro/cabluri/cabluri-audio-digitale-toslink-s-pdif/cablu-optic-toslink-standard-la-mini-35mm-t-t-1m-delock-82875 In general la magazinele de electronica, sau la Altex, cu adaptor: http://www.altex.ro/cablu-audio-optic-hama-42971-adaptor-3-5-mm Nu te deranjeaza adaptorul pentru ca nu te deranjeaza nici atenuarea.
 4. Ce ai avea nevoie de pe mhh?
 5. Eu am bunicul lu' ale tale, Logitech Z5500. Vezi daca laptopul tau are 'decat' iesire optica pe jack-ul audio (S/PDIF). Daca da, ai nevoie de un cablu din-asta: Se aude net superior, intrucat tot semnalul ramane digital.
 6. Vrei sa inveti cum sa le spui "Germania e incolo?"
 7. Fostul Volksbank, cumparati in Romania de catre Banca Transilvania. Brand nou, idei noi, aceeasi oameni.
 8. Asa eyecandy mi s-a parut Chakra linux. Probabil orice distro cu KDE iti va fi bun. Daca vrei ceva de uz general, probabil Linux Mint ti-e candidatul ideal.
 9. Tu trebuie sa anunti ca nu mai mergi la munca si pentru ca nu esti angajat la negru, trebuie sa o faci in scris. Ceri sa-ti puna un numar de ordine pe demisie din registrul de intrari/iesiri si sa iti faca copie dupa ce ii da. De-acolo, daca ai lucrat minim 3 luni, trebuie sa stai in preaviz cat prevede codul muncii, respectiv contractul colectiv de munca (de regula 21 de zile lucratoare). Daca pe tine nu te leaga nici un act de demisie, du-te la doctor sa iti dea concediu medical si ai rezolvat partial problema. Daca nu o rezolvi asa, poate mai ai zile de concediu care nu le-ai accesat. La fiecare luna lucrata, beneficiezi de 1.5 zile de concediu legal. Daca mai ai zile de concediu, acestea trebuie platite de catre angajator ca si cum ai fi mers la lucru, asa ca iti poate scadea absenta si din alea. Eu ca si angajator, pot sa-ti spun ce iti poate face daca nu te prezinti la servici.. te pupa'n... fund. Trebuie cercetare disciplinara, cu martori, cu acte, cu nebunii. Nu merita deranjul pentru angajator.
 10. devianc3

  .

  Daca vrei sa n-o furi rapid, iti recomand sa nu faci posthunting si sa invii topicuri inactive. E genul ala de forum unde trebuie sa fii diplomat: trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte de a nu posta nimic.
 11. Sa stii ca in general posthuntingul este dezagreeat. In plus, mai e o chestie: daca ai ceva inteligent de zis/intrebat, fa-o, daca nu -- abtine-te.
 12. Eu l-am bagat intr-un VM cu ubuntu si nu-mi gaseste nimic, niciodata.
 13. Fara suparare, cred ca intrebi pe formumul gresit. Precis ai alternative mai specializate, cum ar fi XDA Developers.
 14. Code School teaches web technologies in the comfort of your browser with video lessons, coding challenges, and screencasts. Learn by Doing - Code School
×
×
 • Create New...