Jump to content

HackKing

Active Members
 • Posts

  547
 • Joined

 • Last visited

About HackKing

 • Birthday 08/08/1866

Contact Methods

 • Website URL
  http://illegal.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  33.747252, -112.6338

Converted

 • Location
  Constanta
 • Interests
  Motociclism
 • Occupation
  Dezvoltator de soft - Metrorex

Recent Profile Visitors

1541 profile views

HackKing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. Cred ca toate sunt eficiente.. Eu am avut asa ceva: http://cdn.allshops.ro/files/clients/64/5215/p/0/mini-electrosoc-800000-v-mscpower-defence301s-7518541.jpg Nu a dat gres niciodata. Acum daca mi-as lua altul, probabil as opta pentru unul si mai mic, gen: http://images9.okr.ro/auctions/2009/11/14/240698089-4617121-700_700.jpg
 2. Din ce vad eu, iti place telefonul asta. Ia-l daca iti place.
 3. M-ai ajutat foarte mult, multumesc.
 4. La ce baza de date te referi ?Te referi la Export din Tools ?Acolo am observat ca imi da un fisier .xml si mie se pare ca e prea mic, ma gandeam ca nu imi pastreaza si setariile pluginuriilor. Eu am salvat-o cu totul din phpmyadmin. Te referi la clear cache din browser ? Fiindca am incercat pe calculatoare diferite, singurul loc in care am ramas logat e pe un laptop..si nu ma pot deloga de acolo..
 5. Am un script wordpress, de ieri (am aflat ca) nu ma mai pot loga de pe alt browser in wp-admin. Am incercat si de munca, si tot aceeasi problema. Am rams totusi logat din chrome de pe laptop, si doar de acolo pot avea acces la wp-admin, dar daca vreau sa ma deloghez de acolo, nu ma lasa, 404. Am redenumit fisierul plugins ca sa le dezactiveze, si nimic. E posibil sa fie de la host ? Sau din .htacces ? # Do not remove this line, otherwise mod_rewrite rules will stop working RewriteBase / RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /home\?start=(.*)\ HTTP/ RewriteRule ^index\.php$ http://www.site.ro/? [R=301] RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^site.ro [NC] RewriteRule ^(.*) http://www.site.ro/$1 [L,R=301] RewriteCond %{query_string} ^format=pdf RewriteRule (.*) http://www.site.ro/$1? [R=301,L] RedirectMatch permanent index.php/(.*) http://www.site.ro/$1 # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress Daca sterg .htacces, nu mai pot intra pe nici o alta pagina din blog. M-am uitat si pe google, dar nu am gasit nimic legat de problema mea. EDIT: Am facut kktul praf. Era de la host, rog un moderator sa inchida topicul
 6. Are cineva idee, daca trag partitia care contine instalarea windows din laptop pe dvd-uri, o pot folosi pe o unitate de exemplu ?
 7. Am nevoie de un plugin care sa citeaza din rss si sa adauge in joomla. Are cineva idee cum se numeste ? Sau orice alt script care poate citi topic-uriile din site1.com si sa adauge cate un topic in site2.com. De preferat, joomla. Sper ca am explicat cum trebuie..
 8. @tromfil: Nu cred ca foloseste auto-tune.. oricum, astept si eu un raspuns calumea, ca sunt interesat.
 9. Cele mai bune informatii le gasesti la ei. Dar stiu sigur ca poti sa te muti, si sa ii anunti sa iti bage netul in noua zona de unde esti.
 10. La telefon. La oua il cauti tu, eventual ii pui si sare cand le molfai.
 11. Eu am dir615, si sunt multumit de el.
 12. Am modificat pana la urma din php.ini, editasem bine, dar uitasem sa dau restart la xampp sa mearga setariile. Dar nu am reusit sa ii dau de cap. Imi da o eroare la db cand incerc sa o uploadez, nu imi dau seama ce poate avea.. este de la un forum smf.
 13. Am un galaxy s2, si de la un timp a luat-o razna. Am avut 2.3.4, si acum 2 luni a inceput sa se blocheze cand incercam sa apelez pe cineva din telefon, se bloca softul cu totul, si dura cam 5-10 minute pana isi revenea. Luna trecuta am bagat 4.0.3, dar la fel mi se bloca, nu pot sa-mi dau seama de la ce..(si in plus nu puteam bloca telefonul cu os-ul asta, a trebuit sa instalez un app locker) In ultimele 2 saptamani nu am mai avut problema cu blocatul, dar a intervenit alta chestie: Incepe sa lumineze ecranul singur, fara sa il ating macar..in seara asta am bagat 2.3.6 cu speranta ca nu mai am probleme..dar tot a inceput sa lumineze. Nu stiu ce are, a mai patit cineva asta ? Mi-e frica sa bag un custom room, nu sunt stabile, am auzit ca scade calitatea camerei (si tot felul de povesti). Incep sa cred ca problema nu e de la os, ci de la vreo aplicatie, ceva..
×
×
 • Create New...