Jump to content

HackKing

Active Members
  • Posts

    547
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HackKing

  1. Cred ca toate sunt eficiente.. Eu am avut asa ceva: http://cdn.allshops.ro/files/clients/64/5215/p/0/mini-electrosoc-800000-v-mscpower-defence301s-7518541.jpg Nu a dat gres niciodata. Acum daca mi-as lua altul, probabil as opta pentru unul si mai mic, gen: http://images9.okr.ro/auctions/2009/11/14/240698089-4617121-700_700.jpg
  2. Din ce vad eu, iti place telefonul asta. Ia-l daca iti place.
  3. M-ai ajutat foarte mult, multumesc.
  4. La ce baza de date te referi ?Te referi la Export din Tools ?Acolo am observat ca imi da un fisier .xml si mie se pare ca e prea mic, ma gandeam ca nu imi pastreaza si setariile pluginuriilor. Eu am salvat-o cu totul din phpmyadmin. Te referi la clear cache din browser ? Fiindca am incercat pe calculatoare diferite, singurul loc in care am ramas logat e pe un laptop..si nu ma pot deloga de acolo..
  5. Am un script wordpress, de ieri (am aflat ca) nu ma mai pot loga de pe alt browser in wp-admin. Am incercat si de munca, si tot aceeasi problema. Am rams totusi logat din chrome de pe laptop, si doar de acolo pot avea acces la wp-admin, dar daca vreau sa ma deloghez de acolo, nu ma lasa, 404. Am redenumit fisierul plugins ca sa le dezactiveze, si nimic. E posibil sa fie de la host ? Sau din .htacces ? # Do not remove this line, otherwise mod_rewrite rules will stop working RewriteBase / RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /home\?start=(.*)\ HTTP/ RewriteRule ^index\.php$ http://www.site.ro/? [R=301] RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^site.ro [NC] RewriteRule ^(.*) http://www.site.ro/$1 [L,R=301] RewriteCond %{query_string} ^format=pdf RewriteRule (.*) http://www.site.ro/$1? [R=301,L] RedirectMatch permanent index.php/(.*) http://www.site.ro/$1 # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress Daca sterg .htacces, nu mai pot intra pe nici o alta pagina din blog. M-am uitat si pe google, dar nu am gasit nimic legat de problema mea. EDIT: Am facut kktul praf. Era de la host, rog un moderator sa inchida topicul
  6. Are cineva idee, daca trag partitia care contine instalarea windows din laptop pe dvd-uri, o pot folosi pe o unitate de exemplu ?
  7. Am nevoie de un plugin care sa citeaza din rss si sa adauge in joomla. Are cineva idee cum se numeste ? Sau orice alt script care poate citi topic-uriile din site1.com si sa adauge cate un topic in site2.com. De preferat, joomla. Sper ca am explicat cum trebuie..
  8. @tromfil: Nu cred ca foloseste auto-tune.. oricum, astept si eu un raspuns calumea, ca sunt interesat.
  9. Cele mai bune informatii le gasesti la ei. Dar stiu sigur ca poti sa te muti, si sa ii anunti sa iti bage netul in noua zona de unde esti.
  10. La telefon. La oua il cauti tu, eventual ii pui si sare cand le molfai.
  11. Eu am dir615, si sunt multumit de el.
  12. Am modificat pana la urma din php.ini, editasem bine, dar uitasem sa dau restart la xampp sa mearga setariile. Dar nu am reusit sa ii dau de cap. Imi da o eroare la db cand incerc sa o uploadez, nu imi dau seama ce poate avea.. este de la un forum smf.
  13. Am un galaxy s2, si de la un timp a luat-o razna. Am avut 2.3.4, si acum 2 luni a inceput sa se blocheze cand incercam sa apelez pe cineva din telefon, se bloca softul cu totul, si dura cam 5-10 minute pana isi revenea. Luna trecuta am bagat 4.0.3, dar la fel mi se bloca, nu pot sa-mi dau seama de la ce..(si in plus nu puteam bloca telefonul cu os-ul asta, a trebuit sa instalez un app locker) In ultimele 2 saptamani nu am mai avut problema cu blocatul, dar a intervenit alta chestie: Incepe sa lumineze ecranul singur, fara sa il ating macar..in seara asta am bagat 2.3.6 cu speranta ca nu mai am probleme..dar tot a inceput sa lumineze. Nu stiu ce are, a mai patit cineva asta ? Mi-e frica sa bag un custom room, nu sunt stabile, am auzit ca scade calitatea camerei (si tot felul de povesti). Incep sa cred ca problema nu e de la os, ci de la vreo aplicatie, ceva..
  14. Am incercat din phpmyadmin, nu gasesc fisierul my.cnf. Si in php.ini nu gasesc de unde, nu-mi dau seama unde gresesc..
  15. Am facut backup la o baza de date de pe host1, si acum incerc s-o bag pe host2, fiind prea mare, a trebuit sa apelez la bigdump. Bigdump face figuri daca db este pe "extended inserts" Asa ca mi-am instalat xampp pe pc, incerc sa o uploadez, apoi sa o export cu optiunea "extended inserts" debifata. Ca sa o pot baga pe host2 prin bugdump fara complicatii. Are cineva idee in phpmyadmin, cum modific limita marimii bazei de date pe care o import ?
  16. Eu folosesc ego-t, si sunt super multumit de ea. Ti-o recomand si tie, dar sa nu iei vreo chinezarie care curge solutia prin atomizor.. Si ca solutii, recomand Produse de calitate doar prin reteaua VAPoint: Vapers, VAPE outlet Am incercat cu solutiile alea e-healt, care le gasesti la piata unirii, in magazinul ala cu tigari electronice, si sunt de cacat, ma ustura gatul de la ele.
  17. Mecanism Ambreiaj Renault Dacia - Okazii (111781522) Ulei Castrol 10w40 Benzina 1l Ulei Castrol 10w40 Benzina 1L A3/B4 - Okazii (111317629) Daca intereseaza pe cineva..
  18. Sper sa prind un cer senin.. N-am telescop, ma uit cu zoom pe telefon, hehe..
  19. HackKing

    Like !!!!

    Ti-am dat like, sa ne anunti daca ai castigat.
  20. samsung stiu ca erau usor de deblocat. Am deblocat si eu cateva, si nu sunt maestru in asa ceva. Daca tin minte bine, m-am folosit de tutorialul asta: Decodarea unor telefoane Samsung - MobileWave
  21. Nuca microfon 12 lei Cablu XLR Mufa mama-tata 2.50m Cordial 45 lei Stativ microfon Proel 180 lei undeva la 1.70m inaltime, de buna calitate. Doar pentru Bucuresti Produsele sunt ca cele din poze.
  22. Probabil un mecanic auto stie ce defecte are masina.. Cantitate: 1 kg (5-6 portii) Timp de preparare: 30 min Dificultate: usor Timp total de pregatire: 15 min Faina alba calitate superioara 150 g un pahar Zahar 200 g un pahar Oua 3 buc Mere Ionatan 4 buc sau orice alt tip de mere mai acrisoare si aromate Unt 10 g Pesmet alb/galben 20 g Praf de copt 1 buc un plic de praf de copt 1. Pregatiti ingredientele pentru prajitura cu mere, spalati merele. 2. Luati o forma pentru copt, teflonata, din sticla, etc. Ungeti forma cu unt (untul nu se topeste), presarati pesmet pe fundul si peretii tavii. 3. Merele se curata si se taie bucati medii. 4. Aranjati merele uniform in forma unsa si tapetata cu pesmet. 5. Intr-un bol bateti ouale si adaugati zaharul. Le bateti bine, cu telul sau cel mai bine mixerul, pana se fac spuma. 6. Intr-un pahar amestecati bine faina cu un pliculet de praf de copt, adaugati peste ouale batute spuma. Amestecati bine. 7. Aluatul obtinut se toarna peste mere, uniform, ca sa le acopere toata suprafata. Nu va speriati daca se vad merele, aluatul creste foarte bine 8. Se pune tava la cuptor, la temperatura medie, pana se rumeneste bine. Dureaza aproximativ 20 de min la 180 de grade C. 9. Dupa ce se raceste putin, se taie cu un cutit prajitura cu mere in bucati de marimea preferata si se scoate din tava cu o paleta. 10. Ca sa fie si mai gustoasa si frumoasa, inainte de servire puteti presara prajitura cu mere cu zahar pudra vanilat. Pofta Buna!
  23. http://www.taxi2000.ro/images/stories/Imagini/nrtel.png faci comanda, si-ti ia 1.3 lei/km daca totusi nu vrei sa faci comanda, ai grija cu aia de la gara, sunt rechini.
×
×
  • Create New...