Jump to content

Mandrake1942

Active Members
  • Posts

    587
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mandrake1942's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

  1. pff unde era asta in 2009 cand am dat licenta ? stiu sigur ca am cautat "C#" pe forum fara succes.
  2. De aici iti dai seama cati bani fac unii din youtube. Sunt sigur ca mai sunt si alte filmulete ca asta,unii youtuberii cresc peste noapte la cateva milioane de subscribers. Iar ce zici tu de twitch e apa de ploaie, aia fac maruntis pe langa un youtuber celebru. Nu intra la fel de multa lume pe twitch. Nu tre sa-i verific contul ca sa-mi dau seama ca face cateva milioane pe an din youtube + sponsori, afiliere etc.
  3. Salut, Postez in numele lui @atryx1985 Se vand urmatoarele jocuri: Bioshock Infinte (steam gift) : 8$ sau 4 key CSGO Lords of the Fallen 20$ ( cu toate DLC-urile) sau 9 keys CSGO Steam Community :: NowWeClutch Contul e el unui user de aici care nu are 50 posturi inca. Se accepta paypal.
  4. Esti prost informat prietene. Ala cred ca face 200k $ pe luna lejer, LEJER AM ZIS. Vazusem acum ceva vreme un top cu masinile youtuberilor. Erau frate youtuberi mult mai slabi ca pewshitdie care aveau lambo ferrari bugati etc, iar asta fiind mult peste aia face mult mai multi bani. Si iti dai seama ca si-au luat masina abia dupa ce si-au luat vila sau mai stiu eu ce. Se fac enorm de multi bani din youtube daca ai talent si-ti merge bine
  5. Am Opo, e best. Chiar si dupa un an de folosire e la nivel cu telefoanele de 2500 lei.
  6. Vreau si eu o licenta daca mai ai. Eu lucrez la job cu autocad iar acasa am varianta crackuita.
  7. Vad ca tu le stii pe toate copile, cu organismul cu alea alea... e de ajuns sa dai un search pe google sa vezi benefiiciile apei pentru organism sau efectele negative ale lipsei somnului. Ai Wikipedia degeaba instalata pe telefon ca tot ciocan rosu ai ramas, dar totusi iti dai cu parerea ca sa vada toata lumea cat de inteligent esti Iar aia cu bautul apei dupa o aplicatie e ca si cum ai zice e aiurea sa-ti pui ceasul sa sune dimineata ... ca organismul tau iti cere automat sa mearga la munca.
  8. Nu inteleg ce e asa funny? Vreau sa beau ~2L de apa pe zi si acum cand e frig afara nu beau multa apa pt ca nu simt nevoia... aplicatia imi contorizeaza cata apa am baut in ziua respectiva si imi aminteste cat sa mai beau pana la sfarsitul zilei. Poate tie ti se pare funny dar mie consumul de apa mi se pare foarte important. Dar probabil cand aveam si eu 12-15 ani gandeam la fel ca tine asa ca nu ma supara/mira comentariul tau.
  9. Salut, As vrea ca in acest topic sa postam fiecare cateva din aplicatiile interesante din telefoanele noastre. Pentru mine cateva plicatii imi fac ziua mai usoara la munca si ajung acasa mult mai relaxat. Acestea sunt Spotify, Hearthstone,Duet si Water your body(aplicatie care te anunta periodic sa bei apa) Alte aplicatii care le folosesc si mi se par utile (pt mine ) sunt Google Keep, After Ship(awb tracking) si inca vreo 2-3 care nu merita mentionate pt ca sunt arhicunoscute. As vrea sa vad ce aplicatii folositi pentru ca fiind o comunitate tech savvy sunt sigur ca folositi aplicatii foarte interesante. Mentionati si telefonul daca are vreo relevanta.
  10. are ceva in plus fata de google kepp ?
  11. Fifa 15 PC origin global version
  12. Key de fifa 15 nu ai ?
  13. In mod normal curierul face actele in vama ( DHL TNT UPS etc) daca nu ti-au facut poti suna la un curier le spui ca ai un pachet in vama si ceri informatii despre cum se procedeaza.
×
×
  • Create New...