Jump to content

phantomas90

Active Members
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

phantomas90 last won the day on March 3 2011

phantomas90 had the most liked content!

About phantomas90

  • Birthday 02/25/1990

Converted

  • Location
    Script-kiddie's world
  • Interests
    PC

Recent Profile Visitors

2808 profile views

phantomas90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputation

  1. am inteles acum la ce te referi, aia vine deja ca parte din traductor, are pe mijloc filet de surub m10. Trebuie doar gaurita cuva si fixat traductorul cu un surub.
  2. Prin "ghid de unda" te referi la cablul de legat intre iesirea amplificata si traductor? Pt ca in toate prezentarile de pe internet sunt puse fire de 2.5mm. Inclusiv pe pagina producatorului se prezinta circuitul cu fire.(https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=A9JdQN5e5G8). Incinta va fi probabil o chiuveta de inox. Legat de frecventa de rezonanta, voi monta mai multe traductoare, cate doua pe fiecare frecventa si in functie de ce trebuie curatat se selecteaza cele care trebuie. Multumesc de informatii.
  3. Salut baieti. Vreau sa fac un aparat de curatat cu ultrasunete. am facut circuitul de generat semnale si am ajuns la partea unde trebuie sa amplific semnalul undeva la 50VDC. M-am gandit la urmatoarea varianta: Intrebarea mea este daca ati mai lucrat cu aceste MOSFET (IRF510). In datasheet accepta pana la 60VDC. Eu vreau sa-l folosesc in "switch mode" cu o frecventa intre 40 KHz si 200 KHz. Acel pin "iesire_amp" va fi legat la un "ultrasonic transducer" (http://www.ebay.com/bhp/ultrasonic-transducer-40khz) din al carui manual scrie ca functioneaza in 220V AC. Va genera ultrasunete? Pt ca practic tot curent alternativ primeste dar la o alta frecventa. Orice idee e binevenita!
  4. Subscriu ps-axl. Puneti mana pe carte, habar n-aveti de fenomen, va trebuie doar niste parole sa va dati mari.
  5. @me.mello din cate zici ai avut tangenta cu programarea ASM, driveri, chestii complexe. Rugamintea este sa indici niste linii mari, cu ce trebuie inceput studiul, ce exercitii trebuie facute la inceput. Nu te iau la misto, nu-ti testez cunostiintele. Vreau doar sa gasesc o documentatie pentru incepatori, tot ce se gaseste in acest domeniu parerea mea incepe de la nivel mediu.
  6. Atentie, ai probleme de gramatica.
  7. 17 - lucruri de baza. Pt celalalte puncte doar cunostiinte foarte vagi. @Nytro: Lista e ok, ideea e ca daca ai avut de-a face cu domeniile astea ar fi indicat sa dai niste titluri de carti de unde se poate invata mai usor, pt ca nu toate documentatiile sau manualele sunt asa "learning friendly".
  8. incerc sa fac o schema pana diseara. Vei avea nevoie de 2 cuarturi pe aceiasi frecventa.
  9. Mda, unii de pe aici vad numai hacking. @hack3r2001: Daca e forum de hacking, nu inseamna ca oamenii de pe aici nu au masini sau nu se pricep sa analizeze o masina.(+ ca postul e la offtopic). on: Am vazut fiatul din linku de sus, vanzatorul a zis ca numai dupa tester (de la FIAT) discutam despre pret. Ca mici defecte: -masina are un delay intre decuplarea ambreiajului si plecatul de pe loc. Cine stie despre ce e vorba isi da seama. -are un martor de bord de la airbag mereu aprins. Proprietarul zice ca din cauza a nu stiu ce scaun din dreapta. -la o cursa de 2-3 cm a pedalei de frana, franeaza instant si intra abs-ul in functiune. Oricum decizia va fi in urma testerului. Daca stiti un service bun prin bucuresti nu ezitati sa postati. Merci.
  10. da man, ms. Ma interesa o pers din bucuresti, care are permis, sa vedem masinile, sa conducem amandoi. Fiecare isi poate da seama de mai multe la o masina. Fiat Stilo 1 6 16 Valve - Masini second hand de vanzare 10700556 asta e una din variante
  11. Dupa cum spune si titlul, daca e cineva pe forum care se pricepe la masini( perioada 2001-2003), adica sa-i dea seama daca directia, franele, suspensiile sunt ok. Vreau sa iau o masina din bucuresti. Am cateva variante dar nu stiu inca sa verific toate defectele la o masina. Daca iese afacerea dau o sticla de jack celui care ma ajuta(sau ne intelegem la fata locului).Multumesc!
  12. Ok, am prins ideea. Nu am gasit aia cu visible=false. Astept urmatorul challenge. Dar asa mai usor, fara criptere, packere.
  13. Da, dar nu apare textul "asta era" chiar daca apesi pe acel label. Nu stiu VB, am decompilat si eu cu un tool trial
  14. http://img263.imageshack.us/img263/3775/dsav.png' alt='dsav.png'> Asta ar trebui sa apara? Nu prind ideea, nu imi dau seama unde apare acel label.
  15. crazycall.net acum l-am verificat. Doar ca nu merge sa puna alt numar. Mie mi-a aratat ca ma suna nr meu. In rest merge chestia cu voice pitch. Se taxeaza apel international.
×
×
  • Create New...