Jump to content
Spider_Pig

ajutor la site

Recommended Posts

Posted

deci am vreo 15 fisiere de gen

.css

.php

.js

.jpg

.gif

mi-am facut cont pe as.ro si cum le uploadez sa mearga ?:( la ftp admin le-am uploadat toate acolo si nu merge decat index.htm

cum trebuie uploadate sa mearga

Posted

poi le pui pe toate intr-un folder....si uploadezi tot folderu ala :) si cred ca asa ar face legatura :)

daca nu...incearca sa le pui tot in acelsi folder...si sa le urci tot asa, pe fiecare in parte....

PS: ce ftp uploader folosesti ?

Posted

nu stiu sigur....sincer,,,nu imi dau seama care e problema ta ;))

incearca sa le pui in acelasi folder...si sa le urci pe fiecare la rand....altceva...sincer...nu stiu ce sa-ti zic...

Posted

ia vezi in html cum sunt path-urile la imagini :lol:

vezi sa fie relative, nu locale :lol:

am vazut site-uri facute de colegii de liceu la atestat cu sute de imagini care nu apareau la scoala. de ce? pentru ca toate path-urile lor duceau catre c:\document and settings\user\my documents\atestat\varianta finala\new project sau bazaconii de genul asta :P

daca ai imaginea in folderul "imagini" folosesti asa

imagine.jpg

Posted

Parerea mea :

Ia si tu un host platit si un domeniu .

Majoritatea hosturilor platite au Cpanel , din care poti administra foarte usor tot ce vrei , baze de date , conturi ftp , subdomenii , domenii , poti instala scripturi etc .

Daca facem un mic calcul , hai sa zicem 9$/an un domeniu (.com sau .net sau .org ) sau in jur de 33$/lifetime un domeniu (.ro) plus un host cam de 20 de RON / luna eu zic ca iesi rentabil .

Mai ales ca mai nou poti plati si prin sms .

Uite eu folosesc gazduire.us de exemplu sunt multumit de serviciile oferite si de suportul oferit .

Asta e parerea mea doar , nu considera ca o reclama sau altceva .

Cu respect ,

SLK