Nepenthe Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 Nu de foarte mult timp am inceput sa invat programare si am cerut ajutorul excesiv pe forum la probleme de matematica. Probabil sunt primul care isi cere scuze pentru insistenta; sper ca nu am deranjat pe cineva. Nu stiu cum va fi interpretata postarea, pot fi luat la misto sau nu, nu prea imi pasa. Respectul meu celor care stiu ce fac in domeniul asta, pentru ca evident au muncit foarte mult. Daca o sa mai am intrebari(intrebari serioase), o sa le pun la Discutii Incepatori. Mersi de intelegere! 1 1 Quote
brdan18 Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 De ce crezi ca a fost inventat stackoverflow ? De ce ai posta probleme de matematica pe un forum de securitate ? Nu te iau la misto dar nu vad logica. Si eu am avut chestii pe care nu le stiam in android dar n-am venit aici, m-am dus pe stackoverflow. Quote
Nepenthe Posted June 5, 2019 Author Report Posted June 5, 2019 @brdan18 nu stiam pana recent de stackoverflow.. whatever, mersi de ajutor celor care mi-au raspuns pe aici la intrebari. o sa renunt la cont; bafta tuturor! 1 Quote