Jump to content
lucyman7654

Google Adsense CSA vs CSE

Recommended Posts

Salutare,

 

A mai fost cineva aprobat de Google Adsense pentru CSA (Custom Search Ads)? ma refer la CSA si nu la CSE (Custom Search Engine).

Link: https://developers.google.com/custom-search-ads/?csw=1

 

Am tot cautat pe net, dar nu prea se vorbeste despre asta. Tot ce-am putut gasi: https://adsense.googleblog.com/2011/03/ads-youve-been-searching-for.html

si site-ul ce foloseste acest tip de ads: https://www.ecrater.com/search.php?keywords=cameras&x=0&y=0

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Deschideți contul AdSense, faceți clic pe "Anunțurile mele", selectați "Căutați" din stânga, faceți clic pe "Motoare de căutare personalizate" și dați clic pe "Motorul de căutare personalizat nou".
2) Completați-vă numele, cuvintele cheie și toate celelalte date.
3) În "Ce să căutați", selectați "Doar site-urile selectate" și scrieți toate URL-urile (inclusiv HTTP: //) ale site-urilor pe care doriți să le căutați. Puteți adăuga site-ul dvs. numai pentru a afișa rezultate din blogul / site-ul dvs.
4) În "Rezultatele căutării și locația anunțului", alegeți "Rezultatele căutării" și selectați "Pe site-ul meu utilizând o iframe". 5) Acum conectați-vă la tabloul de bord WordPress și creați o nouă pagină WordPress. Această pagină va fi locul în care vor fi afișate rezultatele căutării. Este mai bine să creați un nume de pagină cu "Căutare" și să nu uitați să nu utilizați nicio etichetă index pentru acea pagină. Să presupunem că numele paginii dvs. este domain.com/search
6) Deci, în imaginea de mai sus, în câmpul URL, veți adăuga http://domain.com/search. Înlocuirea numelui de domeniu cu numele dvs. real de domeniu.
7) Faceți clic pe "Salvați și obțineți codul". Veți primi două coduri. Primul cod este pentru afișarea casetei de căutare, iar cel de-al doilea va fi adăugat în pagina unde doriți să afișați rezultatele căutării, adică, pagina pe care o creați în pasul 5.
😎 Deschideți tabloul de bord WordPress și deschideți editorul HTML al paginii pe care ați creat-o în pasul 5. Inserați al doilea anunț AdSense pe care l-ați primit în pasul anterior. 
9) Creați un widget de text și lipiți primul cod Adsense.
10) Totul este bine! Sunteți gata, începeți să câștigați din rezultatele căutării.
Cred că CSA a devenit din ce în ce mai populară. Puteți vedea clar pe multe site-uri web, cum ar fi acest site preferat APKNite: https://apknite.com/ 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...