Jump to content

lucyman7654

Active Members
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lucyman7654

  1. Cei de la Orange mi-au zis ca nu e nicio diferenta intre clasele IP, dar pentru ceilalti operatori nu stiu inca nimic.
  2. Salutare, stie cineva daca este vreo diferenta intre clasele IP la o cartela prepay sau una pe abonament pentru anumiti operatori telefonici din Romania?
  3. Salutare, A mai fost cineva aprobat de Google Adsense pentru CSA (Custom Search Ads)? ma refer la CSA si nu la CSE (Custom Search Engine). Link: https://developers.google.com/custom-search-ads/?csw=1 Am tot cautat pe net, dar nu prea se vorbeste despre asta. Tot ce-am putut gasi: https://adsense.googleblog.com/2011/03/ads-youve-been-searching-for.html si site-ul ce foloseste acest tip de ads: https://www.ecrater.com/search.php?keywords=cameras&x=0&y=0
  4. sunt si eu interesat sa cumpar un cont adsense daca mai ai.
  5. Wikipedia: Multumesc la toti pentru raspunsurile date.
  6. Cred ca m.am exprimat gresit. O lista cu toate androidurile care folosesc ca default Hangout, adica nu e aplicatia Mesaje, ci Hangout. Trebuie sa descarci aplicatia Mesaje din cate stiam.
  7. Salutare, am tot cautat pe Google o lista cu toate device-urile android care au Hangout pre-instalat si nimic. E cineva pe aici care m-ar putea ajuta?(sau macar o lista cu android fara Hangout pre-instalat).
  8. Dupa cum zice si titlul, cumpar pagina facebook si/sau instagram Italia, minim 20.000 like/pagina. Pentru mai multe detalii P.M.
  9. ca sa nu iti mai arate Domain Parked tre sa specifici o pagina html sau un continut, gen wordpress, etc, depinde ce vrei sa folosesti. De exemplu, mergi la Domanin - manage - web, iar acolo daca ai redirect catre www.numesite.com faci Edit si adaugi path-ul catre pagina dorita/folder. Screen path : http://prntscr.com/aocau1
  10. A mers si la mine. Mersi. LE : in cate ore ii site-ul online ?
  11. lasa un link cu ala care nu merge
  12. nu e ca ai dat odata preview si nu mai merge a 2a oara? eu am descarcat multe cursuri si nu am intampinat probleme, nici cu dt code-ul.
  13. frumos, merge de minune thx @Byte-ul
  14. " Un tigan cu puradelul in gara.- Tata, ce facem? Luam trenul?- Ho ma, nu fi lacom, prima oara luam sinele. "
  15. erau de mult timp pe popcorn doar ca nu prea mergeau unele dintre ele
  16. da, poti sa iti iei si un wifi repeater.
  17. Amazon.com: Alfa AWUS036NHA - Wireless B/G/N USB Adaptor - 802.11n - 150Mbps - 2.4 GHz - 5dBi Antenna - Long Range - Atheros Chipset - Windows XP / Vista 64-Bit /128-Bit Windows 7 Compatible: Computers & Accessories
×
×
  • Create New...