Jump to content

snoopeu

Active Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About snoopeu

  • Birthday 07/27/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

snoopeu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Recomand aceasta persoana, am primit serverul de radio valabil 30 zile, dar uitandu-ma la preturile acestuia, 4 euro - 300 ascultatori pe luna, deci preturi asa mici nu am mai vazut la hosting-uri de radio, RECOMAND. Multumesc pentru radio.
  2. Salut, daca mai ai sunt si eu interesat pentru un forum, iti pot tine un backlink sau ceva, multumesc.
  3. Pagina 35.000 like-uri activa: https://www.facebook.com/Te-ador-x-248742615324226/?ref=bookmarks Pagina 23.000 like-uri activa: https://www.facebook.com/magandescdoarlatinee/?ref=bookmarks Pagina foarte veche 2.200 like-uri (aduse din campanie facebook): https://www.facebook.com/ArrowSerials/?ref=bookmarks Pagina foarte veche 2.800 like-uri: https://www.facebook.com/IubiriSecreteSerialTV/?ref=bookmarks Si mai am o pagina de comert cu "vandfani", este pe primul loc in prima pagina pe orice cuvant cheie de vanzare, cumparare, si orice tine de like-uri.
  4. snoopeu

    Vizite pe site

    @unic fiindca vizitele sunt aduse de aici: https://hitleap.com/ Acolo se poate selecta de unde sa provina vizitele, din facebook, google, youtube etc. Vizitele sunt fake si sunt gratuite, nu stiu de ce ati platii pentru asa ceva.
  5. @Kay97 eu nu am oprit pc-ul de peste 3 ani de zile, dar cand faceam trafic fals cu el parca aveam premium, faceam foarte multe vizite pe zi. Si este gratis decat sa cumpere de la altii care ofera 500 trafic pe zi cu 10 euro sau asa mai departe.
  6. Foloseste https://hitleap.com/ poti aduce sute de mii de vizite pe zi GRATUIT, necesita sa ti deschis un program in calculator care strange minute si cu acele minute faci vizite, adica cat ti pc-ul deschis, faci sute/mii de vizite pe site. Sau poti cumpara minute d-alea de la ei sau premium, ceva gen cu 10 euro faci vreo 500.000 de vizite sau nu mai stiu cum era, il foloseam eu. Pastreaza-ti banii, nu da la marlanii astia care-ti ofera gratis prin hitleap si tie iti cer bani.
  7. Specific Romanesc. Toti sarlatanii morti de foame care cauta anturaj pe forumuri Romanesti, are rost sa va iau in calcul?
  8. Post de +1, mi-ar fi rusine sa mai umblu pe acest forum cand fac posturi pentru +1
  9. Multumesc de sfat. P.S: Normal ca este al meu, nu cred ca as putea vinde ceva ce nu imi apartine
  10. Salut RST, cum spune si titlul, vand site sau baza de date de filme si seriale care are peste 7.500 filme si seriale. (imi cer scuze pentru titlu, aveam impresia ca am 8.500 nu 7.500) Folosind cuvantul "vand" vreau sa spun ca scot la licitatie site-ul si baza de date (nu vreau comenturi, sau P.M-uri cu "zi frate cand ceri" s.a.m.d. Astept licitatiile voastre. Site-ul are un trafic de 1.000-1.500 unici in timpul saptamanii si de vineri pana duminica undeva la 1.700-2.000 unici. Cateva dovezi cu numarul filmelor/serialelor, cu vizitele, s.a.m.d. [ aici ] Nu pun numele site-ul, nu-l trimit prin P.M, doar mai aduc alte poze cerute, cei care sunt interesati. Daca credeti ca am uitat sa mai adaug poze cu ceva important, trimiteti un P.M ca sa pot face update la post cu pozele cerute. LICITATIA INCEPE DE LA 1$ PENTRU SITE LICITATIA INCEPE DE LA 1$ PENTRU BAZA DE DATE
  11. Aerosol, n-am nimic cu tine, dar cum mama naibi ai reusit sa ajungi la 2016 dislikes? ))
  12. Bineinteles ca poti pune mai multe de 3 reclame. Iframe ori cont adsense premium.
  13. Imacros firefox, script imacros pentru addmefast, tutorial ---> https://rstforums.com/forum/65339-tone-de-uri-tut.rst?highlight=addmefast+script Alte site-uri care aduc like-uri nu mai exista, adica sa aduca ceva like-uri. Dar am un site cu 2000-3000 unici trafic pe zi, ti-as putea aduce cu clickjacking din el. Or sa fie like-uri reale aduse din site. Daca doresti, te pot rezolva, PM privat.
  14. Nu inteleg ce vrei sa spui, script-uri de imacros pt addmefast vrei ? Sau alte site-uri gen addmefast care aduc like-uri doresti ?
  15. Sunt bune de pe filelist
×
×
  • Create New...