alex_pop Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Buna, Tot incerc sa imi fac un cont de ceva vreme pe scenefz.me, urmaresc site-ul regulat în speranta ca inscrierile vor fi redeschise insă nimic. Daca puteti sa ma ajutati cu o invitatie as fi recunoscator. Multumesc frumos anticipat. Quote
TheFamily Posted September 4, 2021 Report Posted September 4, 2021 Members 1 Buna, Tot incerc sa imi fac un cont de ceva vreme pe scenefz.me, urmaresc site-ul regulat în speranta ca inscrierile vor fi redeschise insă nimic. Daca puteti sa ma ajutati cu o invitatie as fi recunoscator. Multumesc frumos anticipat. Quote
HDBoy Posted September 4, 2021 Report Posted September 4, 2021 Nu mai exista sfz, sfz cu ice si myxz s-au unit si este acum speedapp.io insa inregistrarile sunt inchise, poti aplica insa la invitatie. Quote
eddieshor Posted September 6, 2021 Report Posted September 6, 2021 am aplicat eu si am primit cod invitatie a doua zi Quote
Seraphero Posted May 23, 2022 Report Posted May 23, 2022 (edited) invitație pe brokenstones.club caut și eu... Daca are cineva nu raman dator. Edited January 25, 2023 by Seraphero Quote
aponton Posted October 30 Report Posted October 30 de cand le-am spus moderatorilor: nu mai dati BAN pt dreptul de a vorbi ei, nu ca nu te lasam ca nu stiu ce. Am primit ban, naaabine, miam facut un FB fals pe numele domeniului si am facut situatia de asa natura de a fost inchis site-ul. apai nici mult nu a mai durat si la ce defaimare leam facut la site, lau inchis pe langa ca mai marile case sau luat de ei ca aveau torrente illegale, BOOOM, lau inchis. si in felul asta am mai inchis siteuri. ATENTIE!!!! pentru toti cei care sunt moderatori sau OP pe torrente NU MAI DATI BAN PE FONDUL CA SUNTETI VOI BOSS, CA UNU CA MINE VA PUNE CU BOTU PE LABE GARANTAT!!!!! 1 Quote