mihk Posted August 10, 2020 Report Posted August 10, 2020 (edited) Salutare, as vrea sa gasesc pe cineva care se pricepe la Javascript si Python sa preia de la mine 2 proiecte. Beneficiarul plateste 30 euro / ora pentru programare si 10 euro / ora pentru restul (convorbiri, documentatie, etc). Proiectele sunt functionale dar necesita mentenanta si imbunatatiri, plus ca beneficiarul nu se pricepe la linux. Deci totul trebuie explicat cu rabdare. Multam mihk Edited August 10, 2020 by mihk 1 Quote
mihk Posted September 25, 2020 Author Report Posted September 25, 2020 On 9/18/2020 at 3:03 PM, dragos1412 said: ai gasit? Nu, n-am gasit pe nimeni. Quote
ardu2222 Posted September 25, 2020 Report Posted September 25, 2020 14 hours ago, mihk said: Nu, n-am gasit pe nimeni. Si cum se transfera contractul / proiectul, ca doar nu o sa lucreze pe incredere? Quote
mihk Posted September 26, 2020 Author Report Posted September 26, 2020 Eu imi tin orele intr-un google sheet si la final de luna il trimit ca pdf catre beneficiar. Nu am avut probleme pana acum. Daca vrei sa ti se transfere 20-30 euro in fiecare zi ar functiona pentru o luna ca dovada de incredere. Quote
gigiRoman Posted September 26, 2020 Report Posted September 26, 2020 Salut, Poti da detalii despre proiecte? Despre ce e vorba in ele? Cat timp este necesar pe zi? Cata dezvoltare trebuie facuta? Daca are un plan de lucru? Daca stie ce cere? Daca te ajuta pe partea de testare? Samd. Multumesc. Quote
mihk Posted September 26, 2020 Author Report Posted September 26, 2020 39 minutes ago, gigiRoman said: Poti da detalii despre proiecte? Despre ce e vorba in ele? Cat timp este necesar pe zi? Cata dezvoltare trebuie facuta? Daca are un plan de lucru? Daca stie ce cere? Daca te ajuta pe partea de testare? Samd. Iti dau detalii in PM. 1 Quote
Mikeyy Posted September 26, 2020 Report Posted September 26, 2020 Salut, Ma intereseaza si pe mine mai multe detalii despre proiecte in PM. Daca se poate si niste detalii despre cam ce cerinte trebuie sa indeplinesc ca sa pot lucra eficient la proiecte. Multumesc :) Quote
mihk Posted September 26, 2020 Author Report Posted September 26, 2020 32 minutes ago, Mikeyy said: Ma intereseaza si pe mine mai multe detalii despre proiecte in PM. notificat. Quote
Krane Posted September 27, 2020 Report Posted September 27, 2020 (edited) Salut, cel mai recent proiect al meu e un mic RAT in Python, Adminul are access la un control panel facut cu ImGUI https://github.com/ocornut/imgui, am multe proiecte si experienta in alte limbaje cum ar fi c++ si c#, dar consider ca ma pot descurca in python in functie de ce are nevoie, poti sa-mi lasi un mesaj aici sau pe discord @ krane#8118 github: https://github.com/kranercc Edited September 27, 2020 by Krane Quote
mihk Posted September 27, 2020 Author Report Posted September 27, 2020 10 hours ago, Krane said: experienta in alte limbaje cum ar fi c++ si c#, dar consider ca ma pot descurca in python in functie de ce are nevoie, poti sa-mi lasi un mesaj aici sau pe discord @ krane#8118 notificat Quote