Bash- Posted October 18, 2020 Report Posted October 18, 2020 Salut, acum ceva timp foloseam un program pt windows care compila un singur executabil pt linux(din 3-4 fisiere cate erau). Problema este ca nu imi mai amintesc numele ma poate ajuta cineva?Mersi. Quote
Bash- Posted October 18, 2020 Author Report Posted October 18, 2020 poate sa fie mingw , era ceva pt windows in care compilam dar nu imi mai aduc aminte, care ar mai fi alte variante? Quote
Nytro Posted October 18, 2020 Report Posted October 18, 2020 Nu prea sunt altele, adica in principiu orice compilator cross-platform poate compila C/C++ pentru alt sistem de operare cu parametrii corespunzatori. Poti folosi chiar si Visual Studio pentru asta: https://devblogs.microsoft.com/cppblog/linux-development-with-c-in-visual-studio/ Iar cu WSL (Windows Subsystem for Linux) poti chiar sa testezi mai usor binarele. Quote
gigiRoman Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 De prin lume adunate: 1. MinGW nu e compilator. ============================ 2. Code::Blocks is a free, open-source cross-platform IDE that supports multiple compilers including GCC, Clang and Visual C++. ============================ 3. MinGW includes: A port of the GNU Compiler Collection (GCC), including C, C++, ADA and Fortran compilers; GNU Binutils for Windows (assembler, linker, archive manager) ============================= Quote
Bash- Posted October 19, 2020 Author Report Posted October 19, 2020 multumesc , imi aduc aminte ca la terminare imi dadea un link de download. atat mai stiu. Quote