MostWanteD Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 incepe o luna pt mine ... prima oara in viata cand lucrez ceva intr`un net fain ... is "sef de sala" am tura de noapte...de la 8 la 8 .. am venit de la strand si is mort de oboseala .. wish me luck Quote
VoRTeX Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 May the GOD be with you and help you make some $ Quote
MostWanteD Posted August 7, 2008 Author Report Posted August 7, 2008 bagamias pula..i 3 .. si am un singur om..pan la 8 cred ca dorm.. da is camere cu infrarosu ...postu meu se transforma in blog Quote
kenny Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Fa-?i un blog si a?eaz?-te la un calculator din alea de acolo(daca po?i) si scrie-ne constant ! Are camere cu infrarosu ce sala e aia ? Quote
VoRTeX Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Prespun ca nu e ca la mine, un apartament cu 2 camere, intr-o camera puse PC-urile respectiv 10 bucati cam urmatoare configuratie :-Pentium III 900 mhZ-128 Rami(doar 4, restu au 64)-Monitor 15 inch din ala cu tub-Placa video si de sunet ONBOARD-Tastatura din aia de bubuie cand scrii ceva-Mouse-uri(majoritatea cu bile, doar 2 optice)Pretul e 2 lei pe ora, si foloseste NetCafe ala care da timp, si toti stiu parola si isi dau timp si pe ala il doare undeva sta in spate. Cam atat. Aaaa, si un ceas din ala pe perete auriu de pe vremea lu` Ceasca Bafta in continuare MostWanteD Quote
MostWanteD Posted August 8, 2008 Author Report Posted August 8, 2008 deci am turbat toata noaptea..am vreo 26 de calc.. aprox toate lcd 19'' .. amd dual core 4000 + .. 2gb ram..video nu stiu exact.. mouse+tastatura de "gameri" ... pot sa ma pun pe orice calc...da nu prea ma pasioneaza jocurile noaptea e nasol..ca e cam gol pe la 4 am ramas singur in sala...o venit femeia de servici pe la 5 si mi`o futut creieru cu aspiratoru ..in concluzie.. maine cred ca o sa fie ultima zi... ma intorc la veche mea slujba=>statul Quote
kenny Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 WTF ? :shock: Nu vrei sa iei bani stand nop?ile la calculator ? Quote
MostWanteD Posted August 9, 2008 Author Report Posted August 9, 2008 e somn... nu`s gaming addict sau altceva... ma plictisesc .. np. i`o trag si io lu patron cum mi`o facut el mie ... ( long story ) Quote
Amalf Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 esti in buc ? poate iti facem o vizita (eu cu Ken) Quote
MostWanteD Posted August 10, 2008 Author Report Posted August 10, 2008 nope...sibiuda mi-am gasit om care sta in locu meu si impartim $$ Quote
Amalf Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 nope...sibiuda mi-am gasit om care sta in locu meu si impartim $$the force* is strong in this one.*force - lene Quote