Jump to content

Raven

Active Members
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Raven

  1. Am incercat si eu cu tumblr , dar fara nici un rezultat. Sunt prea multi care folosesc aceasta metoda . Dai reblog si dupa 2 zile dispare linkul din pagina.
  2. @ Benny Am deschis alt topic cu ceva timp in urma , de atunci trafficul mi-a revenit partial , dar acum brusc a decazut din nou. In legatura cu textul , aici c-am ai dreptate. Asta e problem , continutul. Thanks pt sugestie.
  3. 123vlad , nu cred ca asta poate fi problema...
  4. In general am rezultate in cautari de gen : "windows rapidshare download" sau whatever , nu prea am cautari ce contin keyworduri : "crack , keygen, serials" , totusi de ce alte situri cu acelasi continut ca al meu nu au scaderi?
  5. Hello, Deci ce vreau sa zic este ca dupa 1 martie am ao scadere brusca de traffic, cee ce nu inteleg este de ce . Toate backlinkurile sunt up, am pagini indexate 1 milion : https://www.google.com/search?q=site:www.warez-4ever.net si totusi am o scadere mare. Ce sa fac? niste sugesti totusi?
  6. Faza e ca ma ocup de warez si totusi as vrea sa ma mut pe legal . Pe .com cam ce credeti ca ar merge ?
  7. Hai salut. Vreau si eu daca se poate niste sugesti de niste nise pe .ro . Nu vreau ca azi sa deschid situl si maine sa am vizite , ma intelegeti ce vreau sa zic. Deci?
  8. Nu s-a anulat , trebuie ractificat de comisia europeana in vara.
  9. De ce ai nevoie de mai multe situri care sunt slabe? Nu mai bine unul si bun? Oricum adsense eu un cacat.
  10. Raven

    nebunie curata

    Super tare , chiar ca is nebuni
  11. Salut vreau sa imi ridic un site in google.ro ce metode credeti ca ar fi eficiente pentru a genera niste backlinkuri?
  12. Muie acta, muie USA, muie politicienilor romani care semneaza un cacat doar asa ca a semnat USA. Suntem niste paduchi care se supun marilor puteri doar ca sa fim si noi bagati in seama. MUIE.
  13. Astia cu petitile online si niste rahaturi care scot bani frumosi. Nu va mai bateti capu cu petiti si cacaturi.
  14. Sau priceput la : Fotbal , Religie si Politica Ontopic : Eu cand mi-am luat masina am duso la tester sa vada ce si cum.
  15. Unul dintre marile situri care ar trebui dat jos este youtube.com. Sa vedem daca o sa il dea jos, personal cred ca pe youtube sa incalca foarte des copryght-ul
  16. A crescut trafficul pe RST simtitor. Ontopic: Pacat de tinkode, eu il cunoasc de mult, de foarte mult timp.
  17. Raven

    Lol! Fake?

    Chiar ai castigat
  18. Ce ma iei asa tare? de cand iti permiti? Scrie foarte clar. Un site de file sharing fara affiliere e mort.
  19. Filesonic , Fileserve, Filejungle inchise. FileSonic, fast and easy file storage. Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage Toate au inchis sistemul affiliate.
  20. Ma pis pe megaupload. Mai sunt sute de situri de file sharing. Warez for Ever. EDIT : Youtube e aproape acelasi cacat , uploadezi fisiere fara drept si ti se sterg. Asa e si cu file sharing numai intr-un mod mai evident. Cacati aia vor sa detina puterea pe internet, sa cenzureze totul.
  21. Sa comentezi, inregistrezi , ceva unde ai putea sa iti bagi backlinku.
  22. Eu ma refer ca daca domeniul actual este deja vazut rau de google , un domeniu nou de ex : warez-4ever.net ar schimba ceva.
  23. Asa , dar daca imi redirectionez totul catre un nou domeniu toate aceste plangeri dispar.
×
×
  • Create New...