R4zvan Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Salut. Se poate schimba frecventa radio de la o poartă de garaj? Am un garaj care ii electrica deschiderea dar nu am nici o telecomanda, de la butoane din interior merge are antena tot ce ii trebuie. As vrea sa știu dacă din centralina se poate schimba frecventa pentru o noua telecomanda, sau trebuie cumparata o alta centralina? Nu vreau sa intre in garaj fostul proprietar dupa bunul lui plac . Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 (edited) Frecventa nu se poate schimba, cam toate dispositivele de genul functioneaza pe 433Mhz (porti garaj, chei masina, jaluzele/ferestre electrice) ce se poate schimba uneori e codul de access. (depinde de model) Unele modele au coduri de access setate cu un dip switch Altele au un buton de "sincronizare" care daca il apesi si pe cheie si pe usa se 'imperecheaza'. Depinde foarte mult de modelul de transmitator, daca poate sa 'uite' o cheie. Sau sa inregistreze o cheie noua. E: cauta manualul de la firma/dispozitivul/modelul tau si vezi daca zice ceva despre coduri access, inregistrare de chei noi, etc. Edited May 30, 2022 by yoyois 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...