Jump to content
Nytro

Yahoo Manager Test

Recommended Posts

Posted

Lucrez la un utilitar de yahoo si trebuie testat . Eu il testez pe vista dar trebuie testat si pe xp , poate si pe yahoo messenger v9 . Nu am cum sa fac toate testele si va rog pe voi sa ma ajutati . Grafica normal nu va fi asa si voi mai pune cateva functii plus ca le voi dezvolta pe cele existente . Astept de la voi orice problema ( are destule ) si orice mic bug si orice sugestie . Multumesc !

Screenshot :

testbf5.jpg

Download :

http://rapidshare.com/files/138451978/Project1.exe

Posted

prima eroare cand dau pe auto - raspuns si activeaza imi apare si dispare fereastra cu id`ul meu si mesajul

later edit: verifica daca este online nu merge imi afiseaza eronat , skinul nu il schimba in rest merge ok .. testat pe xp sp2 , yahoo messenger ver 8.1.0.421

Posted
prima eroare cand dau pe auto - raspuns si activeaza imi apare si dispare fereastra cu id`ul meu si mesajul

later edit: verifica daca este online nu merge imi afiseaza eronat , skinul nu il schimba in rest merge ok .. testat pe xp sp2 , yahoo messenger ver 8.1.0.421

Mersi .

1) La raspuns automat , cand se deschide o fereastra , se trmite mesajul din textbox apoi se inchide fereastra automat .

2) La online iti apare online in loc de offline sau invers sau arata vreo porcarie ?

3) Skinul se va schimba dupa restart la messenger . Incerc sa fac sa nu mai trebuiasca .

Posted

Mersi . La status va trebui sa scri ID daca nu ai activata optiunea cu remember ID & Password , pentru ca nu am de unde sa il iau . Dac a e a ctivata am de unde . Si mai e o problema cu statusul , daca sunt 2 ferestre de messenger deschise ... :)

Posted

Mersi .

1) La raspuns automat , cand se deschide o fereastra , se trmite mesajul din textbox apoi se inchide fereastra automat .

2) La online iti apare online in loc de offline sau invers sau arata vreo porcarie ?

3) Skinul se va schimba dupa restart la messenger . Incerc sa fac sa nu mai trebuiasca .

tot se deschide si se inchide fereastra la raspuns automat incontinuu

imi arata offline - cu toate k persoana respectiva e online

Guest Kenpachi
Posted

ciryxtr - scoate sigu, astfel de practici nu sunt acceptate pe forum.