cristian2oo6 Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 (edited) Salutare fratilor, vin cu rugamintea sa ma ajuta-ti sa`mi "deschid ochii", nu inteleg de ce atunci cand bootez de pe live cd WifiSlax sau WifiWay v0.8, v1.0 beta 2, imi vede imaginea de parca`i windows95 cu driverul la placa video neinstalat, ba chiar si mai rau(revin cu screenshot), am placa video ATi Mobility Radeon HD 2600, sa fie ceva in neregula cu aceste placi video ATi ? Multumesc Anticipat.EDIT: cu backtrack 3.0 nu am probleme, totul merge lacrima. doar in VESA mode, ca in KDE imi da eroare "No screens found"...poate ma ajutati si cu problema asta !!! Edited October 11, 2008 by cristian2oo6 missing text Quote
neox Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 problema cu grafik ii ca sint vechi sistemurile EDIT: cu backtrack 3.0 nu am probleme, totul merge lacrima. doar in VESA mode, ca in KDE imi da eroare "No screens found"...poate ma ajutati si cu problema asta !!cind iti apare gresala asta scrie fixvesa si dupaia merge Quote