htw Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 am si eu o problema de cateva luni am luat un telefon lg ke 260 si am probleme cu el,defapt problema este ca nu mai pot sa ii dezactivez alarma inainte mergea acum nushtiu ce are,cand ar trebui sa sune alarma telefonu se blocheaza si atunci imi mananca toata bateria se incinge bateria si gata daca am bateria full in 20 min e goala,nici ceasu nu pot sa il actualizez ca tot asa se blocheaza cine ma poate ajuta cu un sfat ceva telefonu a fost luat pe firma dar firma acum nu mai exista si nu ma pot duce la garantie Quote
Zero00SM Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 parerea mea...un update de soft sau o reinstalare ar fii de ajuns. Quote
htw Posted October 17, 2008 Author Report Posted October 17, 2008 problema e ca nu am soft ca m-am gandit si eu la resoftare dar nici pe net nu am gasit soft am gasit ceva aici dar nu merge nu recunoaste telefonu LG KE260 Driver Download Quote
CeeJay Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 exact aceeas problema o aveam si eu la un LG U8360... cei de la service mi-au sppus ca e sursa defecta si nu se baga...de la soft nu cred ca poate fi Quote
htw Posted October 24, 2008 Author Report Posted October 24, 2008 vreau sa incerc varianta sa il resoftez si daca tot nu merge atunci sa ma duc cu el intr-un service ceva... chestia e ca nu gasesc soft pentru el caut de 1 saptamana si nu gasesc nimik ma puteti ajuta? Quote
htw Posted October 28, 2008 Author Report Posted October 28, 2008 nimeni nu ma poate ajuta :( scz pentru dublu post Quote
RampaGe Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Nu e problema de soft decat faza cu alarma , dar cu bateria ai doua variante , ori bateria e de vina , ori sursa ( la care nimeni nu se baga pentru ca risti sa ramai fara telefon ) cine se baga se baga cu acordul tau..... va recomand din toata inima sa nu va mai luati LG sunt cele mai proaste telefoane!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote