Jump to content

Zero00SM

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zero00SM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. https://rstcenter.com/forum/42769-100-de-nise-profitabile.rst Cred ca asta o sa te ajute. Toate multumirile merg catre benny_loppa LE: Cred ca a fost sters fisierul. Daca il rogi frumos, cred ca il mai poate pune o data.
  2. Ma gandeam...oare credeti ca are rost sa fac o baza cu intrebarile si raspunsurile din teste?
  3. Da macs, cam asta era ideea. Mai e si faza ca e posibil sa iti ceara poza a ta cu buletinul in mana, dar am incercat eu si iese frumos in PS . Si e chiar mai simplu de atat. La fiecare reff pe care il aduci primesti niste puncte bonus pe care poti sa le schimbi la un moment dat. Eu cred ca e destul de ok. Acum caut o platforma suportata de ei, cu care sa pot sa joc cu cine vreau eu. In felul asta banii se pot rula foarte usor si capitalul de start este easy money. Daca ati descoperit voi deja paltforma da-ti-mi si mie un PM. Sper sa existe.
  4. Eu am reusit sa fac 2 conturi. La al doilea mi-a cerut copie de buletin. Am dat si nu a fost nici o problema.
  5. Nu poti din prima. Trebuie sa ii rulezi. Depinde de platforma de poker. De regula de 2 ori.
  6. caut si eu niste forum-uri sau chat-uri sa spammez. (de preferat olanda, state, germania, in general tier 1)
  7. Salut. E veche rau de tot faza, dar daca i-a scapat cuiva, sau poate cineva a cautat site-ul si nu l-a gasit, acesta este PokerStrategy. Link: PokerStrategy.com Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati la ei pe site, sa rezolvati un test (raspunsurile le gasiti in filmuletele lor), apoi sa faceti un cont nou pe una din platformele de poker specificate de ei, sub promo cod. In maxim 2 zile aveti capitalul de start in contul nou creat. Daca exista cineva care doreste sa se inscrie pe PokerStrategy prin refferal: La crearea contului de Poker Strategy introduceti Zero00SM la reff. Spor la joc si sper sa va fie de ajutor! LE: Uitasem. Au si program de afiliere interesant.
  8. Nu chiar la asta ma refeream. (LE: unde test.jpg = .exe + .jpg - bind-ul mentionat in post-ul tau). La test.jpg faci un shortcut. In proprietatile shortcut-ului la target pui c:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c test.jpg Cand vei rula shortcut-ul, care are icon de jpg, va rula ca exe. Din cate stiu la fisiere nu ai target. Doar la shortcut. Asta practic este motivatia crearii unui shortcut in acest caz.
  9. Gasisem eu la un moment dat o solutie. Ii faci un shortcut la jpg-ul generat, iar la target ii pui c:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c numefisiergenerat.jpg Eventual la start in pui %localuser\desktop Sper sa nu iti fie useless
  10. Mie imi place Safari,pacat ca nu il regasesc in sondaj.Astfel aleg mozilla neaparat parolat.
  11. parerea mea...un update de soft sau o reinstalare ar fii de ajuns.
×
×
  • Create New...