Nytro Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Data : 17 octombrie 2008Vad ca RST a revenit . Asta am asteptat . Cred ca e momentul sa plec . Mai bine sa mi se zica "de ce pleci?" decat sa mi se zica "de ce nu pleci?" . Intelegeti ce vreti din asta , vreau sa imi petrec timpul liber altfel , sa nu mai petrec atat de mult timp in fata calculatorului . Sa va spun pe scurt povestea mea . Am inceput sa frecventez forumuri acum 1 anu si 3 luni . Am inceput cu MT si am ajuns la RST . Mi-am facut cativa prieteni dar si cativa dusmani . Am "cunoscut" mai multe tipuri de oameni . Oamenii pe care ii respect nu sunt neaparat foarte buni programatori si nu vreau sa fac o lista cu ei . Vreau insa sa ii pomenesc pe cei care "nu ma au la inima" . O parte din lista ar fi urmatoarea : fortzamanelevodka , E.M.I.N.E.M. , ToxicBlood , Xardas , Hertz , tw8 , HrN si asa mmai departe . Vreau sa imi cer scuze pentru orice greseala pe care am facut-o in fata lor .Am inceput sa programez acum 1 an in Visual Basic 6 si vreau sa ii multumesc lui E.M.I.N.E.M. pentru ca ma ajutat la inceput cand imi era mai greu . Am inceput creand mici programe din coduri sursa , pana am inteles ca asta nu o sa ma ajute foarte mult . Apoi am citit 2 carti de VB6 si am inteles cam tot . M-am apucat de PHP , HTML stiam mai de mult ... In fine am invatat cate ceva si sper ca aceste lucruri sa ma ajute in viitor . Cea mai cunoscuta creatie a mea e Digital Keylogger si ma mandresc cu acel program desi programatorii "avansati" il considera o porcarie . Codul sursa e disponibil , la fel ca si cel al utilitarului Yahoo! Manager , sper sa fie de folos cuiva .Cam ce am invatat intr-un an si ceva : Visual Basic 6 ( avansat ) , PHP ( mediu ) , MySQL ( mediu ) , HTML ( mediu ) , VB2008 ( incepator ) , C++ ( incepator ) , Java ( incepator ) , JavaScript ( incepator ) , CSS ( incepator ) . Cunostinte medii legate de vulnerabilitati Web ( RFI , LFI , XSS , CSRF , si putin SQL Injection dar nu am practicat asa ceva . De asemenea am invatat niste API-uri si ceva mai mult despre Windows Sockets API . Am citit intr-o carte despre protocoalele : SMTP , FTP , POP3 , TCP , IP , UDP , TFTP , Telnet ... Si ajunge .O scurta lista cu micile mele creatii : Digital Keylogger , Yahoo! Manager , IP Locator , VL Download CMS , Scantime Crypter , DigitalX Local Keylogger , Nytrojan OCX , CS Translator , Dem0nyc Trojan si alte prostii mai vechi . Am facut listele pentru ca atunci cand o sa intru sa imi aduc aminte de vremurile de mult apuse ...Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat cand aveam nevoie . Visul meu era sa ajung moderator aici , poate chiar administrator aici dar nu cred ca meritam , nu a fost sa fie .Acesta a fost ultimul meu post aici . Salut !