edededi Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 cine imi da si mie programul DDOS si cu un mic tutorial pls multumesc anticipatsi nu refer la exploit ma refer la program Quote
Sad_Dreamer Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 programul ddos? omule...ddos inseamna denial of service atack...poate te referi la ddoser cauta pe astalavista.com ...li se mai zice si nukere parca:) Quote
edededi Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 nu am gasit nu ai putea sa uploadezi programul? Quote
Sad_Dreamer Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 NU ESTE UN PROGRAM ! CUM NAIBA SA NU GASESTI ??? SUNT PESTE TOT...doamne ce m-ai enervat...dai ma pe google ca sunt...iti bati joc de mine sa mor..pff Quote
edededi Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 daca sunt atatea uploadeaza unu si pune linkul pe site Quote
Sad_Dreamer Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 dar tie tie lene sa cauti? sa caut eu pentru tine sau ce?PS:ar trebui banati nu numai userii cu 0 posturi ci si cei care nu au nici o treaba cu hackingul/programarea...le e lene sa caute ceva ce se gaseste imediat Quote
phantomas Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Sad_Dreamer")</div>dar tie tie lene sa cauti? sa caut eu pentru tine sau ce?PS:ar trebui banati nu numai userii cu 0 posturi ci si cei care nu au nici o treaba cu hackingul/programarea...le e lene sa caute ceva ce se gaseste imediatSorry man cei care nu au treaba cu hackingul/programare nu o sa fie banati nici in visele tale , dupa cate stiu forumul e facut sa ajute si sa invete lumea sa faca hacking/programare , normal mai sunt cativa ca tine care se cred hackeri...dar in fine... Quote