Jump to content
djradu

mIRC Read error: Connection reset by peer (Video Tutorial)

Recommended Posts

Guest Nemessis
Posted

Exploitul este foarte vechi, patchuit si nu cred ca pentru asa ceva trebuia facut tutorial. Plus ca:

- in tutorial apare ip-ul celui care a facut clipul ceea ce nu este o chestie foarte inteligenta

- se scrie "hi" si nu "hy"

- "because i give ban" inseamna "din cauza ca dau ban" nu ca primesc ban cum ar fi trebuit sa se inteleaga de fapt (corect era "because i will get ban")

- "now i give exploit on the channel" (acum daruiesc/dau exploitul pe canal). In engleza nu are nici o noima in contextul tutorialului. Este ca si cum ar vrea sa ii invete pe toti care este exploitul. Corect era "Now i will exploit the channel".

In fine scuze daca am deranjat prin postul acesta dar mi-am exprimat opinia tinand cont de niste vechi discutii despre acest individ "ultra dotat". Nu vreau sa creez discutii fara rost dar tutorialul este de nivelul unui copil sub 12 ani nu de nivelul unui individ de care zice lumea ca face si drege zeci de chestii. PUNCT.

Posted

offff atunci scuze frate ca am postat tutorialul :| /: )! pai Nemessis nu toata lumea este la nivelu tau.... poate altzii kiar vroiat un video tut ca asta.... si faza ca itzi vede ip poate folosii Soks Chain

oricum io vreau sa ajut !!

Guest Nemessis
Posted

Nu am zis nimic sa ma iau de tine si chiar nu am nimic nici cu cel care a facut tutorialul. Vroiam doar sa spun ca lumea ridica in slavi oameni care sunt la un nivel destul de mic de cunostinte. Oricum multumiri pentru tutorial oricum ar fi acesta. Important este sa faci tot posibilul sa ajuti si cred ca apreciaza cu totii acest lucru la tine inclusiv eu. O zi buna.