keuken Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 banuiesc ca toti care folositi Sony Ericsson aveti la Organizati & Instrumente.... aplicatia: Activitati bun de 3-4 zile incoace.. primesc un fel de alerte cu mesaje.. de genu.. I'm still here si imi apare data ora si Neefectuat sau you will die today at 13:26 ..i see you tot asa deci chestiile astea nu se pot trimite ca sunt Activitati.. de exemplu ca si cum mi-as pune telu sa imi aduca aminte sa ma duc la bu da la ora 13 sa imi apara mesaju cu alerta DUTE LA BUDA.. ceva de genu,nah aici ii alta buba.. alta faza o fost iara.. primesc o alerta cu un text in care pomeneste numele colegului meu de banca..eu sunt pe vodafone si el pe orange si dupa 3 min.. primeste si el o alerta dar "I'm still here" deci am ramas socat.. . am zis .. sa imi fac o activitate.. si sai dau numele subiectului.. CINE ESTI?si.. apoi dupa un timp imi apare O TIPA ...it freaks me out.ce poate fi?. bluetooth.. nui activat.. netu pe tel.. am.. ii ca si cum mi-ar face cineva Activitatile si mi-ar umbla pe telefon ca astea nu se pot trimite sau ceva le faci tu pe telefon. inca sunt socat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spYn Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 isi bate careva joc de tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 bluetooth.. nui activat.. Dupa ce ii dai telefonu 2 minute la un coleg , parca numai e asa de dezactivat bluetooth-ul .Verifica de fiecare data .Oricum cauta o aplicatie antivirus pt v630. Dracu nu se joaca cu cacaturi de telefoane , cand te vrea ti-o baga direct in fund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Nu m-am jucat niciodata pe un V630i, dar pe la bluetooth ar trebuii sa ai "paired devices" uita-te acolo, daca e ceva - sterge, daca nu e nimic, o re-softare te-ar scapa de stresul asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CeeJay Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Dupa ce ii dai telefonu 2 minute la un coleg , parca numai e asa de dezactivat bluetooth-ul .Verifica de fiecare data .Oricum cauta o aplicatie antivirus pt v630. Dracu nu se joaca cu cacaturi de telefoane , cand te vrea ti-o baga direct in fundnu poate instala antivirus, nu are sistem de operare symbian. In plus, un virus nu putea fi deoarece:-cum am mai spus si mai sus, telefonul nu dispune de sistem de operare-virusul respectiv nu avea nicio legatura cu numele colegului de banca, deci... sa fim seriosi, sterge toate paired devices apoi dezactiveaza bluetooth-ul. 100% cineva are o aplicatie gen Bluetooth hack si face niste glume proaste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGothic Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 E sigur de la paried device. Sterge tot de acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...