H4CK-4-L1F3 Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Cum mi-as putea recupera parola la steam tinand cont ca am uitat si parola si codul acela si intrebarea secreta?Multumesc Quote
black_death_c4t Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Cum mi-as putea recupera parola la steam tinand cont ca am uitat si parola si codul acela si intrebarea secreta?MultumescFaci rost de o dovada ca steam-ul e al tau ( daca e cumparat de pe computergames.ro/sms trimiti un mail administratorului si il rogi sa iti trimita mail back cu licenta cumparata de tine , de pe numarul de telefon x , in data de z. )Daca iti retrimit licenta , faci un ss , declari celor de la steam ca ti-a spart cineva contul , le dai dovada ca steam-ul e al tau ( ss cu licenta , trimisa de adminul @ computergames.ro ) si ei iti reseteaza parola. De acolo daca nu e pe mailul tau ai bubuit-o.Defapt mai simplu : Rogi tipii de la steam sa iti reseteze pass ca uitat si codu de la intrebarea secreta Quote
H4CK-4-L1F3 Posted November 9, 2008 Author Report Posted November 9, 2008 contul mi l-a dat cineva:((si imi mai aduc aminte doar userul:( Quote
black_death_c4t Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 contul mi l-a dat cineva:((si imi mai aduc aminte doar userul:(Pierdut. http://computergames.ro/sms cumpara altul Quote
SEVY Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 simplu...faci un ticket pe support.steampowered.com (sper sa nu se considere reclama) si le zici cum ca ti`a furat cineva contul de steam...si ar trebui ca cineva sa`ti schimbe parola...eu asa am facut...numai ca mie chiar mi`au furat contu ... in 3 zile am primit mail inapoi de la steam Quote
Phiedone Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 Am Conturi de Steam Infinite detalii divin_d3_m3s3ri3@yahoo.com Quote
Hacker19 Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 de ce ia-ti dat lu Phiedone bann ? faceti-ma sa inteleg,.. si-a scris eamil-ul ? Quote
Hacker19 Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 auzi Hack-life daca contul era pe email-ul lui e la el ca tu ii schimbi parola degeaba daca nu e pe email-ul tau Quote