Noriega Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago (edited) Am postat in urma cu cateva saptamani un hint despre o combinatie cu fake installs ale extensiilor de Chrome. Azi voi posta metoda completa, dar o voi sterge maine seara. Cine e norocos si vede la timp metoda o sa poata profita de pe urma ei. Cine nu... sa fie sanatos. Incerc sa simplific pasii metodei fara a intra prea mult in detalii. Cine o face pe bune va avea cheltuieli. Cine va merge pe arzoiala clientilor nu va avea cine stie ce cheltuieli. Installurile de extensii Google Chrome sunt contorizate in felul urmator: 1. Browserul trebuie sa fie Chromium (nu trebuie sa fie neaparat Google Chrome). 2. Numarul de instalari se va pastra doar daca deschideti o data la 3 zile browserele cu extensia instalata. 3. Este necesar sa faceti instalarile cu proxy-uri. Nu conteaza daca sunt datacenter proxy sau residential proxy. Nu conteaza tara. Conteaza ca fiecare install sa fie facut de pe ip unic si de pe browser unic. Cum sa faci asta: 1. Cumperi abonament la un serviciu de browser anonim. Recomand AdsPower pentru ca este ieftin, si pentru ca are functia de sincronizare a mai multor instante de Chromium. 2. Pentru fiecare instalare creezi un browser anonim in AdsPower cu proxy unic. E relativ usor, pentru ca are functia de "bulk profiles". 3. Dupa ce instalezi extensia deschizi browserele pe care ai facut instalarile o data la maxim 3 zile. Daca nu o faci se reseteaza numarul de instalari. 4. Nu (cred ca), e nevoie sa deschizi cu proxy browserele dupa ce ai facut instalarile de extensie. Eu am folosit mereu proxy-uri atunci cand am facut teste, dar nu cred ca dupa prima instalare mai e nevoie de ele. Cum sa faci bani din asta: 1. Intri pe Blackhatworld.com sau pe comunitati asemanatoare. 2. Postezi anunt ca vinzi fake installs la pret super-mega bun ($10-$20 / 500-1000 instalari) - doar pentru cine vrea sa dea teapa. Pretul pentru fake installs este in general foarte mare - unii cer $1 per install. 2.1 Ceri mai multi bani ca sa mentii numarul de instalari activ pe termen lung, cu proxy si tot tacamul, ca sa nu risti nimic si sa multumesti clientul. 3. Bagi fake installs pentru client. Mai departe tu stii daca vrei sa fii muist si arzoi, sau sa ii asiguri continuitate la numarul de installs. Dupa instalare esti nevoit ca la maxim 3 zile distanta sa deschizi toate browserele pe care ai instalat extensia, altfel se reseteaza numarul de instalari. Daca trece mai mult timp trebuie sa o iei de la capat. Google nu are mila si nu tine cont de ce ai facut. Daca a resetat numarul de instalari va trebui sa o iei de la capat. Nu te culca pe ureche si nu incerca sa testezi ce se intampla daca nu deschizi browserele la timp. O vei lua de la capat si clientul te va lua la carici. Este foarte foarte posibil ca atunci cand faci zeci sau sute de instalari, sa dispara pentru 5-7 zile statistica de installs de pe Google webstore. Nu te panica. E normal. Trebuie sa ii explici si clientului ca e normal. Nu exista o limita de instalari. Extensia asta are fake installs, au fost prinsi de doua ori pana acum si resetati la numarul real de instalari (au 1000 installs reale). Dar tot insista si nimeni nu le face nimic. Am vazut si extensii cu 10.000.000 de fake installs, dar in clipa de fata au cifra resetata si nu va pot arata un exemplu bun. ------------------- Cum poti reseta numarul de fake installs ale unei extensii: 1. Folosesti un pc virtual 2. Instalezi Google Chrome 3. Setezi "read only" intreg directorul in care se afla profilurile Google Chrome 4. Faci 20-30 de instalari ale extensiei la care vrei sa dai reset la numarul de instalari (doar daca sunt fake installs) - toate de pe acelasi ip, ca sa declansezi algoritmul anti abuz 5. Dispare afisarea numarului de instalari pentru cateva zile 6. Cand apare din nou numarul de instalari va fi resetat la numarul real de installs ------------------- Poti folosi playwright, selenium etc atat pentru fake installs, cat si pentru a reseta fake installs. --------------- TL;DR - pentru validarea instalarilor folosesti 1 proxy unic per install - pentru resetarea instalarilor faci 20-30 de instalari DE PE ACELASI IP pentru a declansa sistemul de protectie care va reseta numarul de instalari. Practic poti ajunge cu usurinta de ambele parti ale pulii, in functie de cum iti e norocul si de competitia pe care o are extensia. --------------- Daca esti baiat destept si te duce capul sa creezi un script care sa elimine din requesturi nevoia de browser, da-mi mesaj privat cu un proof of concept. Iti voi da client care va plati pentru asta ca sa scaleze numarul de instalari. Trebuie sa poata fi automatizat FARA a fi folosite instante de browser Chromium si sa poata mentine numarul de instalari la peste 1.000.000+ doar prin generarea de requesturi http. Plata se face pentru codul sursa complet, iar codul sursa nu va fi facut niciodata public de catre clientul platitor (companie serioasa), asa ca cine ii da de cap poate sa vanda codul sursa si in acelasi timp sa ceara abonament de la alti clienti gasiti pe blackhatworld sau alte forumuri asemanatoare. Edited 13 hours ago by Noriega Quote